Vidste du at …

Vi har en afdeling fyldt med eksperter i innovation, design, konstruktion, bruger tests, mekanik og meget meget mere?

Til dagligt beskæftiger de sig med alt fra design, 3D prints, renderinger og visualisering af produkter til mekanik og konstruktionen af produkter.

De beskæftiger sig blandt andet med problematikker såsom design af bæredygtige produkter. Men hvad er et bæredygtigt produkt egentlig? 

  • Er det materialevalget?

  • Er det genanvendeligheden?

  • Er det levetiden på produktet? –  Eller noget helt fjerde.

Disse spørgsmål er vigtige for at undgå forskellige faldgruber. En stor del af de bæredygtige materialer vi har til rådighed i dag, har desværre ikke altid de samme egenskaber som ikke-bæredygtige materialer. Det er derfor vigtigt at undersøge om det grønne materialevalg kan leve op til de design og styrkemæssige krav der stilles til produktet, for eksempelvis at sikre en lang levetid for produktet. Derudover er det også vigtigt at undersøge om der er nok materiale til rådighed ift. at producere dit produkt.

Vores kollega skal holde et oplæg omkring netop dette til et af Energy Cluster Denmarks netværksmøder. Derudover skal han også et smut forbi PreFlight Odense, hvor han skal afholde en “Design Thinking” workshop for forskellige startup, som bl.a. skal give disse startups værktøjer til bedre at forstå deres kunder, beslutningsprocess, købsrejse foruden værktøjer til en dybdegående markedsanalyse og brugerundersøgelse.

Vores design, konstruktion og mekanik afdeling kan også meget andet

Herover ser du et udvalg af nogle af de tegninger, visualiseringer og designs denne afdeling har lavet for nogle af vores kunder.
Det er bl.a.

  • Samlemanualer
  • Koncept design
  • 3D tegninger og modeller med stykliste og komponenter
  • Process dokumentation
  • Brugermanualer

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Move Innovation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og vi fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som udviklingsafdeling, men I ejer produktet.

Vi tilbyder at samle op til 1000 stk., af de af os udviklede produkter, på 0-serie niveau.

Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer allerede udviklede produkter.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer.

De bedste hilsner