Innovativt energibesparende ventilationssystem

Airlich har med Move Innovations hjælp udviklet et nyskabende luftrensningssystem, der muliggør recirkulering af indendørsluft, hvilket  medfører en signifikant reduktion af energiforbruget, i forhold til traditionelle HVAC-løsninger, samtidigt med at indeklimaet forbedres.

Hvordan virker det?

Normale ventilationsanlæg udskifter luften indenfor med udendørsluft. Om vinteren skal luften derfor opvarmes til ønsket temperatur, og om sommeren skal luften nedkøles, hvilket er en energikrævende proces. I stedet for at udskifte luften, renser og genanvender Airlichs system luften. På den måde kan Airlichs løsning hjælpe med at spare op til 45% af energiforbruget samt reducere udledningen af CO2, i forhold til konventionelle ventilationsanlæg, uden at gå på kompromis med indeklimaet.

Airlichs luftrensesystem kan nemt retrofittes på både nye og eksisterende ventilationssystemer og fjerner effektivt både partikler, virus, bakterier og volatile organiske stoffer.

Processen

Move Innovation har i mange år haft et samarbejde med personerne bag Airlich.

Projektet for Airlich startede med at udvikle en cloud forbundet med en sensorboks til måling af kritiske parametre relateret til luftkvalitet.

Senere hjalp Move Innovation med udvikling af en cloud forbundet kontrolskab til styring af Airlichs ventilationssystem, samt det eksisterende konventionelle ventilationsanlæg, baseret på data fra en eller flere sensor bokse. Al sensor- og driftsdata kan følges via et webinterface, ligesom systemet også kan styres remote.

Læs mere om Airlich her

Skal vi også hjælpe dig med din innovative greentech løsning?

Du kan læse mere om Move Innovation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og vi fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som udviklingsafdeling, men I ejer produktet.

Vi tilbyder at samle op til 1000 stk., af de af os udviklede produkter, på 0-serie niveau.

Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer allerede udviklede produkter.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer.