Vi tilbyder IoT (Internet of Things) udvikling

Er I klar til at blive digitale? Så kan vi hjælpe jer!

Vi er eksperter i at udvikle IoT devices og løsninger, der uploader data til en cloud, for herefter at gøre brug af den opsamlede, relevante data og præsentere denne på en måde så du eks. kan optimere din produktion. 

Vi kan samle og behandle alle relevante data og præsentere disse i et dashboard, app eller lignende, således at din løsning giver mening for brugerne. 

Vi bliver mere og mere digitaliserede og det gælder om at imødekomme kundernes behov og samtidig understøtte din virksomhed. IoT løsninger kan levere konkret værdi/merværdi til dit produkt og din forretning. Der er en enorm forretningsmæssig gevinst ved at tænke IoT ind i din virksomhedsstrategi, men dette kræver de rette samarbejdspartnere og it værktøjer for at eksekvere din IoT strategi. Vi kan hjælpe dig med dette.

Vi har gennem tiden udviklet mange forskellige IoT devices. Faktisk indeholder de fleste af løsningerne, vi udvikler IoT eller industriel IoT.
Nogle af de IoT devices vi har udviklet har bl.a. reduceret madspild, sikret en mere energieffektiv produktion, optimeret produktionen og gjort arbejdsgangen i produktionen smartere. Derudover har vores IoT udviklinger nedbragt nedetid i produktionen ift. vedligeholdelse af forskellige dele.

Vi har udviklet mange IoT enheder både til forbrugermarkedet, altså B2B, men også til produktioner og industrien, B2C. Med disse IoT løsninger og løsninger som sender data til en cloud eller et netværk er der risiko for cyber- eller hackerangreb, men med Move Innovation som din udviklingspartner, kan du være tryg. Vi sikrer din løsning mod cyberangreb og vi har helt styr på cybersecurity. Vi tænker IT sikkerhed ind tidligt i processen. 

Vi udvikler komplette end-to-end IoT løsninger, men vi kan også blot være en del af din udviklingsproces og understøtte dig med ekspertviden, hvor der er behov for dette. 

Kontakt os her og lad os få en snak om dit udviklingsprojekt.