FoodTech branchen er i en rivende udvikling

FoodTech, fødevareteknologi og fødevareindustrien er en innovativ og spændende branche, som er i rivende udvikling. Det kræver viden inden for en bred vifte af områder at møde udfordringerne i forbindelse med globale markedskrav, ændrede forbrugerkrav, bæredygtighed, socialt ansvar og konkurrenceevne. Vi har udviklet udstyr, teknologi og løsninger til forskellige aktører indenfor FoodTech branchen og kender til de forskellige krav ift. fødevaresikkerhed og fødevarekvalitet.

Skal du have hjælp til at udvikle fremtidens fødevareteknologi med fokus på smag, sundhed, bæredygtighed, fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed, så er Move Innovation en oplagt partner. Vi kender til de nyeste teknologier og har stort kendskab til at drive produktionen i en fødevarevirksomhed.

Move innovation er stedet hvor gode ideer mødes og udvikler sig, og vi har blandt andet hjulpet Glycospot med at optimere deres mikro-spektrofotometer, som kan måle enzymaktiviteten i eksempelvis produktionen af brød eller øl, det kan du læse mere om her.

Derudover har vi også hjulpet FoodOp med udviklingen af digitale vægte, som måler madspild i bl.a. kantiner, restauranter og hoteller. Ved denne udvikling var det vigtigt, at designet skulle kunne holde til varme fade og indgå i et miljø med fødevarer. Du kan læse mere om udviklingen her.

Vi hjælper dig med din FoodTech udvikling.

Du kan læse mere om Move Innovation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og vi fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som udviklingsafdeling, men I ejer produktet.

Vi tilbyder at samle op til 1000 stk., af de af os udviklede produkter, på 0-serie niveau.

Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer allerede udviklede produkter.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer.

De bedste hilsner 

Move Innovation logo
Move Innovation – Get your ideas moving