GreenTech

I Move Innovation har vi stor erfaring med at udvikle forskellige “grønne” løsninger og produkter sammen med Green Tech virksomheder og organisationer. Vi har udviklet forskellige energieffektive løsninger, hvor fokus har været på optimering af energiforbrug, men vi har også udviklet løsninger som bruger vedvarende energi, herunder sol og vindenergi, det kan du blandt andet læse om her. 

Foruden energieffektive løsninger og vedvarende energi udviklinger har vi også udviklet forskellige løsninger som minimerer spild, alt sammen for at mindske vores afsæt på kloden og fremme den grønne omstilling. Det kan du læse mere om her.

Greentech er et vidt begreb og kan dække over både affaldssortering, grøn og vedvarende energi, reducering af energiforbrug, minimere forbrug og spild. I bund og grund handler det om at mindske vores aftryk på kloden og løse klimaproblemerne. Med Move Innovation som din partner, hjælper vi dig med at realisere din grønne idé og løsning.

Greentech handler om at mindske vores aftryk på miljøet og udvikle “grønne” teknologier, som kan hjælpe os med at passe på miljøet. Move Innovation er din partner, hvis du skal udvikle løsninger som optimere energiproduktion, energiforbrug, energistyring og energilagring. Vi har solid erfaring med udvikling af teknologi til grøn omstilling. Vi har været med i flere grønne udviklingsprojekter som har fremmet grønne virksomheders udvikling og vækst.

Det øgede fokus på en grønnere, mere miljørigtig og bæredygtig verden, driver udviklingen af greentech løsninger. Der er et stort behov for at udvikle nye teknologier og systemløsninger for at imødekomme et klimaneutralt EU i 2050, dette har både regeringer, organisationer og virksomheder fået øjnene op for. Vi har hjulpet flere virksomheder med at udvikle produkter og løsninger som alle taler ind i et klimaneutralt EU. Det handler om at fremme den bæredygtige udvikling. Teknologien skal bidrage til en bæredygtig udvikling, hvor vi bruger vedvarende ressourcer, eksempelvis sol, vind og vandkraft.

Få realiseret din grønne ide!