Vi er udviklingspartner for startups i ESA BIC.

Vi er meget glade for, at kunne hjælpe startups som er en del af ESA BIC (European Space Agency – Business Incubation Center), med deres udviklinger. Vi er en oplagt partner på dette program, da vi har stor erfaring med udvikling af apparater og løsninger for forskellige startups. Vi er gode til at støtte startups på deres rejse, nu også i space.

Vi er eksperter i udvikling af elektronik, hardwaresoftware, mekanik, konstruktion og design, og kan derfor hjælpe med forskellige ressourcer, hvor bl.a. startups har brug for dette.
Har du også brug for en sparrings- og udviklingspartner, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig, uanset om du er en startup, medico, greentech virksomhed eller noget helt fjerde.

Navnet Move Innovation forpligter, så vi fylder på med nye innovative kræfter

Byd velkommen til det nyeste medlem af Move Innovation, Kevin Olsson.

Kevin er uddannet M. Sc. in Engineering, Applied Physics and Electronics fra Lindköpings Universitet og har tidligere været projektleder for et software team hos Saab Tactical Electronics.
Kevin er blevet en del af vores projektleder team, og han skal fremadrettet hjælpe med at flytte dine ideer til færdige produkter og løsninger sammen med vores team af R&D konsulenter.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Move Innovation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og vi fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som udviklingsafdeling, men I ejer produktet.

Vi tilbyder at samle op til 1000 stk., af de af os udviklede produkter, på 0-serie niveau.

Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer allerede udviklede produkter.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer.

De bedste hilsner 

Move Innovation logo
Move Innovation – Get your ideas moving