Er du træt af at bruge din tid på at styre og koordinere forskellige eksterne udviklingskonsulenter?

En af de udfordringer, du som leder ofte står overfor er, at vælge eller få adgang til de rette kompetencer til at løfte din udvikling, således at projektet når i mål inden for budget og tidsramme. 

  • I Move Innovation kan vi hjælpe dig med at overvinde disse udfordringer!  

Ved at bruge Move Innovation til udvikling af din løsning, kan du drage fordel af vores omfattende erfaring med projektstyring og vores eget team af udviklingsingeniører inden for software, hardware, mekanik, design og konstruktion, som alle sidder in-house og har et tæt samarbejde i effektive teams. Dette sikrer dig en hurtig fremdrift i dine udviklingsprojekter. 

Vores interne projektledere hjælper med at overvåge projektets fremskridt, håndtere eventuelle ændringer eller risici og sikre, at projektet når sine mål. Det tætte samarbejde på tværs af ingeniørerne bidrager til et stærkt og effektivt arbejdsmiljø, hvor projektledere og konsulenter kan trække på hinandens styrker og skabe synergi.

Move Innovation

Move Innovations ingeniører har stor erfaring og en bred vifte af kompetencer. Uanset om det drejer sig om hardware, software, design eller konstruktion. Vores ingeniører har den nødvendige viden til at løse komplekse udfordringer. Ved at bruge os i Move Innovation som din eksterne udviklingsafdeling, kan du trække på vores omfattende erfaring og ekspertise, og vide dig sikker på, at du har det rigtige hold til at tackle selv de mest krævende opgaver.

Vi tror på at etablering af et tæt partnerskab med vores kunder er afgørende for at levere de bedste løsninger. Vi lytter nøje til dine behov, forstår dine forretningsmål og arbejder sammen om at udvikle skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke krav og behov i projektet.

Kombinationen af vores ingeniører og projektledere skaber et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø, der øger projektets succesrate og leverer innovative løsninger til din virksomhed. Ved at bruge Move Innovations ekspertise, kan du bruge dine ressourcer andetsteds og læne dig tilbage og se udviklingerne komme i mål og lede til vellykkede resultater.

Move Innovation er en one-stop-shop, hvis du skal have udviklet elektronik, IoT devices, apparater eller system løsninger. Kontakt os her for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lette din hverdag.