Vi er ved at revne af stolthed, og det er der 2 gode grunde til!

1.  Spiromagic skal i rummet

Uge 6 tog pusten fra vores CEO, så han måtte lige tjekkede sin lungefunktion med Spiromagic.

En meget spændende uge med ESA BIC i Houston i uge 6, tog pusten fra vores CEO Jørgen Ole Kjær, så det var oplagt at han tjekkede sin lungefunktion med Spiromagic. 

Spiromagic, som vi i Move Innovation har udviklet, skal godkendes til at kunne komme en tur i rummet, så astronauterne kan måle deres lungefunktion. 

Lungefunktionen bliver sandsynligvis nedsat betydeligt, når man befinder sig i rummet. Derudover er der også rigtig meget støv på rumstationerne og grundet vægtløsheden lægger støvet sig ikke ligesom på jorden, derfor har astronauter højere risiko for at indånde støv og få støv i lungerne, hvilket er skadeligt. Derfor er det relevant at monitorere lungefunktionen i rummet. 

Vi glæder os til at følge med i Spiromagics rejse 🚀

2. Vi er blevet FUTURE BOX partner

Vi er futurbox partner

Future Box er en organisation, et udviklingsmiljø og et netværk som støtter, vejleder og udvikler startups, så virksomhederne bliver levedygtige og kan stå på egne ben. Future Box bistår med rådgivning, kontorfaciliteter, og organisatorisk udvikling.

Vi har indgået et partnerskab med Future Box, hvor vi skal understøtte forskellige startups med ekspertviden inden for produktudvikling, software og hardware. Vi er eksperter i at udvikle fra idé til færdige producerbare produkter. Vi er særligt partnere i Green Up Accelerator programmet og i Danish Tech Challenge. Flere af vores tidligere kunder og samarbejdspartnere har vundet bl.a. Danish Tech Challenge, herunder. Miwire og SwimCam og derfor er vi en oplagt sparringspartner her.  

Selvom vi ikke altid kan snakke højt om vores udviklinger inden for GreenTech, så bruger vi rigtig meget af vores tid på at udvikle hardware- og softwareløsninger til forskellige GreenTech virksomheder, og hjælper disse virksomheder med at producere den første 0-serie, derfor er vi også en oplagt partner i Future Box’s Green Up Accelerator program. 

Vi er hurtige og har mange års erfaring i samarbejdet med startups med at gøre elektroniske produktideer til virkelighed og til producerbare produkter. Her kan du bl.a. læse om, hvordan vi på blot et år hjalp MiWire med at realisere deres ide og sende den første palle MiWire RouDems ud til kunder, fra vores produktionshal. Senere samme år vandt MiWire også Danish Tech Challenge.  

Vi kender til de mange udfordringer en startup virksomhed kan stå med, og vi kan supplere op med de manglende ressourcer og ekspertviden, indtil virksomheden er klar til at stå på egne ben. Vi har stor erfaring med at samarbejde og vejlede disse startups, bl.a. i forhold til at søge funding.

 Vi glæder os til at hjælpe en masse startups med realisere jeres ideer og lade innovationen flyve. 

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os via mail på info@moveinnovation.dk eller giv os et kald på +45 32 20 50 60