Nye ansigter, nye kompetencer! Gør fremtiden til nutid!

Move Innovation, ja navnet forpligter, og lige nu fylder vi på med nye innovative kræfter, så vi er klar til at flytte dine ideer videre til færdige apparater. 

Vi byder velkommen til Simon Schütz, vores nyeste medlem af Move Innovation. Simon vil, sammen med resten af vores hardwareafdeling, stå for at udvikle hardwareløsninger, fra design til færdigt produkt.

Skal vi hjælpe dig med at gøre fremtiden til nutid?

Hos Move Innovation udvikler vi fremtidens produkter. Og vi fremtidssikrer dine udviklinger, så de passer til fremtidens brugsbehov.

Derudover tilbyder vi løbende videreudvikling, opdatering og udvidelse samt tilpasning til nye formål og brug.

Mød os på Digital Tech Summit
– Og lad os få en snak om, hvordan vi kan gøre dine idéer til virkelighed

Mangler du kompetencerne til at føre dine ideer ud i livet? Hos Move Innovation er vi specialister i produktudvikling med fokus på innovative, mekatroniske løsninger. Vi arbejder fra idé til færdig løsning, og stræber efter at etablere en proces, der matcher dit behov og vision.

Move Innovation er kendetegnet ved vores alsidige erfaring, stærke samarbejde og effektive arbejdsproces. Vi er et team af ildsjæle, der brænder for at digitalisere den danske industri. Vi ønsker at skabe langtidsholdbare løsninger, der minimerer omkostninger, skaber grønnere omstilling og giver større produktionsværdi. 

Du kan møde flere af os på Digital Tech Summit, stand 213 tæt ved startup området, hvor vi kan tage en snak om dit projekt og dine ideer.

Få 30% rabat på din billet brug rabatkoden DTS2022

Har du ikke mulighed for at deltage på messen? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om jeres udfordringer og ønsker.

Vi udvikler komplette “End to end IoT” løsninger som er tilpasset fremtidige behov og krav.  

Ønsker du at blive en del af vores team? 

Lige nu søger vi bl.a. en projektleder der har lyst til at skabe de kommende års teknologiske nyheder. Derudover søger vi også en erfaren elektronik ingeniør med interesse for apparatudvikling, på kanten af det mulige. Vi søger også en embedded softwareudvikler, med interesse for softwarearkitektur.
Du kan læse mere om de forskellige stillinger her

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Move Innovation her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som udviklingsafdeling, men I ejer produktet.

Vi tilbyder at samle op til 1000 stk., af de af os udviklede produkter, på 0-serie niveau.

Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer allerede udviklede produkter.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.
De bedste hilsner

Move Innovation logo
Move Innovation – Get your ideas moving