Et tilbageblik på året der gik

I Move Innovation har vi i år ansat fem nye kollegaer, så vi nu kan udvikle endnu flere store såvel som små projekter.

Byd velkommen til de nyligt ankomne, Thore og Sebastian, som begge startede i december.

Sebastian er ny software ingeniør, som i samarbejde med hardware- og mekanik ingeniører vil stå for udviklingen af nye produkter fra start til slut.

Sebastian er uddannet M. Sc. Elektronik  fra DTU.

Derudover byder vi også velkommen til Thore, som er nyeste medlem af vores Design og Konstruktionsafdeling. Thore er uddannet maskiningeniør og har stor erfaring indenfor design samt konstruktion af produkter og løsninger.
Thore har bl.a. styrket vores kompetencer yderligere indenfor 3D print.

Navnet “Move Innovation” forpligter, og derfor fylder vi på med nye innovative kræfter, så vi er klar til at flytte dine ideer videre til færdige apparater.

Igen i år har vi produceret færdige produkter for vores kunder i mindre serier, og ser derfor frem til i stigende grad, at hjælpe vores kunder i hele udviklingsprocessen fra idé til færdigt produkt, og derfor har vi ligeledes styrket vores produktion med to nye medarbejder.

Udover alle vores nye kompetencer og medarbejdere, så udstillede vi igen i år på Digital Tech Summit. Igen var det dejligt at møde kunder og andre, som også er passioneret omkring cutting edge teknologi til messen. Næste år ser vi frem til at networke endnu mere og møde flere kunder og samarbejdspartnere.

Du ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Vi ser frem til vores samarbejde i 2023.

De bedste julehilsner 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere her
Du er også meget velkommen til at kontakte os på +45 32 20 50 60 eller via info@moveinnovation.dk.

Hos Move Innovation er vi eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. Vi arbejder med forskelligartede projekter, og kan være med gennem hele processen fra idé til produkt. Derudover fungerer vi som udviklingsafdeling og tilbyder ekspertviden som konsulenter. Vi kan ligeledes undersøge, teste og vurderer teknologi, samt sætte jeres udvikling i produktion.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.