Nysgerrig embedded softwareudvikler

Join our team
Bliv en del af et ambitiøst udviklingshus som udvikler og producerer løsninger med IoT Edge, AI, apps, dashboards, samt embedded soft- og hardware og matematik til kunder i flere sektorer og brancher.

 

Nysgerrig embedded software udvikler med interesse for softwarearkitektur til udviklingshus

Har du fingeren på pulsen, og ser det som en leg at sætte dig ind i de nyeste teknologier og metoder, og ser du de overordnede strukturer, før du dykker ned i løsningerne?

Move Innovation er en meget nem virksomhed at komme ind i. Det føles som om jeg har været her længe. Familieværdier gennemsyrer virksomheden og den flade ledelsesstruktur gør det nemt at samarbejde på tværs af afdelingerne. Man får lov til at arbejde, som man arbejder bedst. Og man bliver kastet direkte ud i opgaverne
– Tobias, R&D ingeniør, Move Innovation

Har du lyst til at påtage dig rollen som den kreative udvikler med overblikket? Så er vi et team af dygtige og selvstændige softwareudviklere, som søger en ny kollega med en videnskabelig baggrund måske indenfor matematik, computer science eller lign. Motiveres du af udvikling af cutting edge teknologi bl.a. IOT, og motiveres du af at arbejde med de nyeste metodikker og sprog som eksempelvis Rust?

I Move Innovation brænder vi for at skabe innovative produkter
Move Innovation er en udviklingsvirksomhed som siden 2009 har skabt mange nye produkter eller løsninger for vores kunder, som spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner.
Vi arbejder som konsulenter for vores kunder, men det sker altid på kontoret i vores lokaler i Søborg. Vores konsulenter kan arbejde på flere forskellige projekter på kryds og tværs, eller i specielle teams på større projekter.

Vi tager kunderne i hånden og står inde for de løsninger, vi som deres udviklingsorganisation skaber sammen med dem. Move Innovation har i mange år arbejdet med Internet of Things (IOT) og skræddersyede monitoreringsløsninger, der passer specifikt til den enkelte virksomheds behov. Produkterne bliver i mange tilfælde solgt over hele verden.

Om dig
Du har en kreativ hjerne og har en Top Down tankegang i forhold til design af løsninger. Du motiveres af at anvende de nyeste og mest effektive metoder og sprog, og du følger hele tiden med i den teknologiskeudvikling. Du har måske erfaring med at tage det arkitektoniske software ansvar i dialog med virksomhedens øvrige software ingeniører, men erfaringen er ikke det vigtigste. Et åbent mindset og evnen til at indgå kompromis er en vigtig del af vores teamsamarbejde. Du motiveres af tværfagligt samarbejde, med eksempelvis hardware- og mekanik ingeniører, omkring udviklingen af et nyt produkt fra start til slut.

Du har lyst til at sparre med dine kollegaer omkring softwareudvikling. Du har lyst til at være med til, at deltage i Move Innovations fortsatte vækst, og samtidig fastholde vores familiekultur, hvor vi samarbejder og støtter hinanden i alles fortsatte faglige udvikling. Vi er en ejer ledet virksomhed, så der er ikke langt fra tanke til handling, og vi hylder worklife balance principperne. Dynamikken og de skæve løsninger er vigtige hos os så vi er et varieret team både med hensyn til alder, nationalitet og baggrund.

Dine primære arbejdsopgaver vil variere mellem
Analyse, idégenerering, design, dokumentering, implementering og test i samarbejde med kollegaerne i software og de andre afdelinger.

Du har erfaring med eller vil gerne have det:

 • Dialog med kunder og omsætning af deres ønsker til en god software arkitektur og design
 • Linux
 • Embedded Linux
 • Embedded C/C++ eller Rust
 • Du forstår dansk og skriver og taler engelsk på professionelt niveau

Du har lyst til:

 • Produktudvikling med mange forskellige use-cases
 • Holde tempo med open source miljøet og best practices
 • Drive samspil og det tværfaglige kompetenceniveau
 • Inspirere dine kollegaer i softwareafdelingen
 • Du brænder for Test-drevet udvikling herunder integrationstest og automatiske test-frameworks
 • Udvikle i tværfagligt samarbejde med hardware
 • Kundekontakt i alle faser af udviklingen

Måske har du erfaring med

 • FPGA
 • Asynkron programmering
 • Go/Python
 • Cloud arkitektur
 • WebAssembly
 • RTL

Dine personlige kompetencer
Du er analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger i forbindelse med kundernes ønske om løsninger på deres behov, som vi udvikler for dem. Du bidrager aktivt og åbent i udviklingsprocessen med dine ideer. Du er åben og lydhør overfor andres ideer og input. Du er i stand til at indgå kompromis, men du skal samtidig have evnen til at holde fast. Alt efter behovet, kan du kreere arkitekturer og løsningerne som er mere eller mindre komplekse.

Du er meget engageret, du er dynamisk og følger tingene til dørs. Du søger et miljø som er omskifteligt og præget af høj energi.

Vi tilbyder et virkelig godt kollegialt miljø
Move Innovation er et innovationsselskab og vi er 30 ansatte i Gruppen heraf 20+ ingeniører i virksomheden som ligger i Søborg. Vi bor i lokaler specielt indrettet til os med bl.a. værksted og laboratorie, hvor vores hardwareingeniører og studerende laver mock-up og prototyper.

Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad, fredagsøl i køkkenet og grill i gården, tages der initiativ til at gå ud og spise, gå til Ølfestival, og i flere år har vi deltaget i DHL-stafetten med to hold.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, mulighed for pensions- og sundhedsforsikring, frokost i en kantine med sund og varieret kost og frugtordning. Stillingen er fast og på fuldtid. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen, når vi har fundet de rigtige kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte COO Jacob Hesselballe 40 95 68 94 eller Tina Rithamer på 23 23 91 77. Hvis du har under 10 års erfaring, bedes du venligst vedhæfte karakterer og eksamensbevis. Du bedes oplyse, hvor du har set stillingen og sende din ansøgning her:

Send ansøgning