E-22 / Odense Congress Center

Gadgets på programmet på E-18

E-18 gentager succesen fra 2016 og gør endnu en gang plads til en omfangsrig Innovationszone i hal C. Innovationszonen vil, som noget nyt, have fokus på gadgets og igen byde på foredrag med innovative virksomheder og eksperter, som vil give deres bud på nogle af de mange nye muligheder, teknologien er på vej imod.

Det er bl.a. teknologivirksomheden Arrow, som vil fremvise de nyeste teknologier og gadgets. Det bliver f.eks. muligt at se Levi’s og Googles jakke med indbyggede sensorer, men også elektrisk maling og en automatisk pandekageprinter, vil finde vej til Odense Congress Center d. 11.- 13. september.

– En innovationszone skal være et sted, hvor der er plads til alt fra det sjove til det seriøse. Og selvom nogle af vores gadgets virker fjollede, så viser de, hvad den nyeste teknologi og elektronik kan i dag og det kan vi alle sammen blive inspireret af. Fællesnævneren for alle, der beskæftiger sig med teknologi, er fascinationen af mulighederne, og i Innovationszonen på E-18 vil vi gerne få det indre legebarn frem i de besøgende, siger Morten Kreiberg Block, direktør for Arrow Nordic.

Under E-18 vil man i Innovationszonen også kunne høre inspirerende foredrag, og tanken er, at man efter foredraget vil kunne gå ned og se demonstrationer af den teknologi, man netop har hørt om. I øjeblikket arbejdes der også på at finde virksomheder, som arbejder professionelt med VR og/eller AI, som kan komme og fortælle om deres erfaringer.

I det hele taget skal Innovationszonen inspirere elektronikbranchen til at tænke ud af boksen, og det demonstreres bedst med gadgets.

– Vores erfaring fra E-16 var, at alt fra hardcore udviklere og CEO’s syntes det var sjovt at se nogle af de skæve ting. Og på en messe som Elektronikmessen har vi netop mulighed for at fremvise de gadgets, som man ellers kun læser om på nettet, siger Morten Kreiberg Block.

Og der er god grund til at lægge vejen forbi Innovationszonen under E-18, for ambitionen er at tiltrække både innovative folk, og også potentielt nye start-ups og idérige besøgende, som har brug for hjælp til at realisere dem.

– De udstillere, der er på E-18 har jo alle kompetencerne og forudsætningerne for at guide eller hjælpe sådan en type besøgende videre. Det kan eksempelvis være med komponenter, test og software, eller hvordan vi analyserer og bruger data. Jeg tror derfor på, at Innovationszonen vil kunne tiltrække potentielle nye kunder eller forretningsmuligheder til de øvrige udstillere på E-18, slutter Morten Kreiberg Block.