Succesfuldt temaområde inspirerer til nytænkende elektronikproduktion

Syv konkurrerende virksomheder står bag området ’Produktion i Danmark’ til E-22 messen i Odense Congress Center d. 30. august – 1. september. Her kan du opleve to komplette produktionslinjer – en fuldautomatisk linje og en halvautomatisk linje, som begge vil vise eksempler på den innovative og konkurrencedygtige elektronikproduktion, vi er så gode til i Danmark.

Succestiltaget ’Produktion i Danmark’ vender tilbage på E-22, hvor arrangørerne bag området endnu en gang vil udfordre den måde, vi tænker elektronikproduktion i Danmark. For selvom det overordnede fokus stadigvæk er automatisering, bliver det alligevel et andet setup i år. Området kommer nemlig til at bestå af to kørende produktionslinjer, hvor den ene linje bliver fuldautomatisk, mens den anden bliver en halvautomatisk linje til både høj- og lavvolumen-produktion.

– Fokus på automatisering og Industri 4.0 er stadigvæk vigtig i elektronikbranchen, så det er naturligt for os i ’Produktion i Danmark’ at beholde det som omdrejningspunkt. I år har vi dog en linje til produktion med automatisk isætning af hulmonterede komponenter, som er noget af det, vi stadigvæk har meget af i Danmark, siger Poul Juul, direktør for HYTEK, som er en af de syv virksomheder bag ’Produktion i Danmark’.

De øvrige virksomheder i succesområdet er Eltraco Automation, SmartTec, EP-TeQ, HIN, HYTEK og Interflux Danmark, som i år også har fået virksomheden Scanditron med. Og netop sammensætningen af de seks virksomheder, som på papiret egentlig er konkurrenter, er stadigvæk den helt store styrke for ’Produktion i Danmark’ ifølge Poul Juul:

– Det overordnede formål er jo at samle alle leverandører på ét område og vise, hvor stærke vi kan være i Danmark, hvis vi står sammen i stedet for at konkurrere mod hinanden. Det er beundringsværdigt, at konkurrerende virksomheder kan det, for det giver en synergieffekt mellem leverandørerne, at de kan være kollegaer frem for konkurrenter. Det er med til at sikre, at vi kan få leveret det bedste udstyr og den bedste produktion i Danmark, siger Poul Juul.

Tilmeld dig E-22 og besøg Produktion i Danmark

Du finder Produktion i Danmark i hal A. Du kan gratis hente din billet til E-22, som finder sted d. 30. august til 1. september i Odense Congress Center. Hent din billet her: https://my.eventbuizz.com/event/e22—danmarks-stoerste-elektronikmesse-10594/detail