Konference om autonome systemer

Kom og være med til at sætte fokus på autonome systemer til E-22 onsdag den 31. august fra 10.30 til 12.00. Det sker sammen med Capra Robotics og Holo, mens redaktøren for Aktuel Elektronik er moderator.

Til den kommende E-22-messe vil der være et særligt fokus på autonome systemer. Det sker onsdag d. 31. august i hal C,  når Rolf Sylvester-Hvid, redaktør hos TechMedia, Niels Jul Jacobsen, administrerende direktør hos Capra Robotics og Mathias Vinter, Head of Holo Air hos Holo, hver især vil berige publikum med spændende og inspirerende oplæg om autonome systemer – hver med sit unikke perspektiv.

Fra 10.30 til 11.00 vil Rolf Sylvester-Hvid, der også er moderator for programmet, lægge ud med at fortælle om trends og tendenser inden for autonome systemer. Hans oplæg vil således fungere som en indflyvning til hele temaet omkring autonome systemer.

Som redaktør hos TechMedia har Rolf et unikt og enestående overblik over alt, der foregår i branchen, og vi garanterer, det bliver både interessant og lærerigt.

Klokken 11.00 og frem til 11.30 vil Niels Jul Jacobsen fra Capra Robotics gribe mikrofonen for at give indsigt i, hvordan udviklingen af nye sensorer skaber nemlig helt nye løsning og forretningsområder for robotter.

Under oplægget vil Niels Jul Jacobsen give fortælle, hvordan Capra Robotics arbejder med et helt nyt område inden for logistik, som virksomheden kalder for ”Interlogistik”, hvor den samme robot kan flytte ting ind og ud af varehuse, butikker og andre anlæg.

Den nye teknologi bygger således bro mellem den interne og eksterne logistik.

Fra 11.30 til 12.00 indtager Mathias Vinter fra Holo så scenen i et forsøg på at danne sig et billede af, hvor langt vi egentlig er med hensyn til droneleveringer i dag. Står vi på tærsklen til et kæmpe gennembrud, eller er der stadig nogle års udvikling og arbejde foran os, før droneteknologien for alvor kommer i gang?

Mathias Vinter vil under sit oplæg fortælle om Holos arbejde med droner, og hvordan virksomheden baner vejen inden for droneteknologi og logistik.

Du kan tilmelde dig konferencen og samtidig få adgang til flere end 100 udstillere via: E22 – Danmarks største elektronikmesse (eventbuizz.com)