Masser at opleve på åbningsdagen for E-22

Flere end 100 udstillere og et stort konferenceprogram med temaer som ’Udvikling i Danmark’, printet elektronik, security og connectivity. Det er overskrifterne på den første dag til Danmarks største elektronikmesse.

Der bliver masser at komme efter, når dørene til Danmarks største elektronikmesse åbner d. 30. august i Odense Congress Center. Her vil hallerne være fyldt med flere end 100 udstillere, som alle står klar til at vise nye produkter og løsninger, samt give et blik ind i fremtidens elektronik.

Messens første dag byder også på et spændende konferenceprogram med overskrifterne ’Udviklikng i Danmark’, hvor Etteplan, Kapacitet A/S og Develco står klar. Der er også en konference om printet elektronik med bl.a. Nano Dimensions og Teknologisk Institut. Så følger et oplæg om security med bl.a. Dansk Industri og Debux, ligesom messens første dag har oplæg om connectivity med Neocortec, WIKA, Semtech og Onomondo.

Over middag vil konferenceindlæggene handle om Embedded Medicial Device Development med Prevas og Qlife, hvor dagen sluttes af med vores keynote speaker David Guldager, som vil dykke ned i tidens digitale trends.

Der er med andre ord rigtig meget at komme efter tirsdag d. 30. august i Odense Congress Center. Det er gratis at deltage, men kræver, at du registrere dig online her: https://my.eventbuizz.com/event/e22—danmarks-stoerste-elektronikmesse-10594/detail