Mød hele værdikæden af elektronikudviklere på E-22

’Udvikling i Danmark’ er et nyt tiltag på årets elektronikmesse. Her går en række danske udviklings- og konsulenthuse sammen om at fremvise, hvad dansk elektronikudvikling har at byde på.

Man kan sagtens samarbejde i den højere sags tjeneste, selvom man på papiret er konkurrenter.

Det har maskinproducenterne bag ’Produktion i Danmark’-området bevist i flere år, og det er også kongstanken med ’Udvikling i Danmark’, som er et helt nyt tiltag på E-22.

Her kan man som besøgende møde en række af Danmarks mest toneangivende udviklingshuse i et fælles udstillingsområde, hvor udstillerne – selvom de på papiret er konkurrenter – deler rampelyset og bor lige ved siden af hinanden.

”Fra min optik giver det mening, at vi som udviklingshuse samler os ét sted frem for at være spredt ud i flere forskellige haller. Så kan det da godt være, at nogle af vores kunder også snakker med vores konkurrenter, men forhåbentligt bliver de også klogere på os. Og samtidig kan vi vise, at vi udviklingshuse på mange områder komplimenterer hinanden, fordi vi hver især har vores respektive spidskompetencer,” siger Søren W. Mathiasen, Vice President, Sales and Marketing, i udviklingshuset Prevas A/S og én af initiativtagerne til ’Udvikling i Danmark’.

Foruden Prevas udgøres styregruppen af Develco A/S, Etteplan Odense, Amfitech ApS, GHDesign ApS og Dansk Ingeniør Service.

Plads til dialog og uformelle oplæg
Helt konkret bliver området et åbent udstillingsområde for både udviklingshuse og konsulenthuse. Ifølge Søren W. Mathiasen med fokus på åbne stande, gode muligheder for at netværke hen over en kop kaffe og ikke mindst en fælles scene, hvor man som udstiller kan præsentere aktuelle produkter, projekter og løsninger.

”Det bliver et meget åbent område med plads til dialog og smalltalk, og hvor man ikke bliver tvunget til at skulle overvære tre oplæg i streg. Man kommer og går, som det passer én,” forklarer Søren W. Mathiasen.

De enkelte udstillere har hver især deres kernekompetencer og fokusområder, og derfor er det styregruppens ambition, at man som besøgende kan komme hele vejen rundt – uanset om man ønsker at høre nærmere om cloudløsninger, mekanik, elektronik, software eller totalentrepriser.

Det hele samlet på ét sted
”Jeg håber, at de besøgende kan gå derfra med følelsen af, at de har haft mulighed for at snakke med hele værdikæden inden for elektronikudvikling – vel at mærke uden at skulle rundt på hele messen,” lyder det fra Søren W. Mathiasen, som tilføjer:

”Jeg synes, at det her initiativ går utrolig godt i spænd med ’Produktion i Danmark’. Man behøver ikke gå til Østeuropa eller Fjernøsten for at producere elektronik, og det samme gør sig gældende inden for udvikling. Vi er i al beskedenhed utroligt dygtige her i Danmark til elektronikudvikling, og det synes jeg, er vigtigt at slå et slag for.”

Skal du med til E-22?
Registrér dig til Danmarks største elektronikmesse her!