Ser du eller din virksomhed muligheder inden for printet teknologi?

Danmarks største elektronikmesse har et omfattende konferenceprogram, som bl.a. sætter fokus på printet elektronik. Bliv klogere med Teknologisk Institut, Mekoprint og Nano Dimension tirsdag d. 30. august i Odense Congress. Det er gratis at deltage.

I så fald kan du se frem til tirsdag den 30. august fra 10.30 til 12.00, når førende aktører på inden for printet teknologi leverer tre spændende og indsigtsrige oplæg i Hal C, Scene 1.

Programmet modereres af chefredaktør hos @Elektronik og Data, @Lars Kristiansen.

Første levende billede er @Rafael del Rey, Head of Application Engineering hos @Nano Dimension, den absolutte største spiller på markedet, når det handler om industriel 3D printning af elektronik til produktion og AME.

Rafael del Rey vil i løbet af en halv time præsentere den seneste udvikling inden for AME-teknologi hos Nano Dimension, hvor han blandt andet vil komme ind på, hvordan fremtidens design af printede kredsløbspladder vil se ud. Foredraget forgår på engelsk.

Se frem til at høre om banebrydende designs, indstøbning af chips, brugen af 3D print i kommunikationsværktøjer og meget mere, så det er med at stå klar, når Rafael del Rey går på scenen klokken 10.30.

Straks derefter, klokken 11.00, vil @Christian Dalsgaard, seniorkonsulent ved @Teknologisk Institut og @Production & Innovation samt leder af @Smart Textile, fortælle om den uundgåelige integration af elektronik og tekstil – og hvorfor man skal være parat.

Blandt førende markedsanalytikere er der enighed om, at den næste generation af smart wearables vil have et betragteligt indhold af printet elektronik og indvævede teknologier. Under sit oplæg vil Christian Dalsgaard vise eksempler på nye produkter med intelligente funktioner, der virkelig redefinerer betydningen af smartwear.

Han vil desuden give et bud på, hvordan man som produktudvikler kan forberede sig til denne megatrend.

Klokken 11.30 vil @Tobias Holmgaard Stær, Head of Printet Electronics hos @Mekoprint, indtage scenen for at snakke om skalering af trykt elektronik til masseproduktion.

Han vil blandt andet præsentere, hvordan Mekoprint de seneste år har invester massivt i udvikling, produktion og test af serigrafisk trykte elektriske kredsløb på ultratynde fleksible og strækbare folier, hvilket muliggør fuldautomatiseret højvolumen masseproduktion af trykte elektriske komponenter.

Fokus vil ligge på tilgangen til ‘design for manufacturing’, som anvendes i skaleringen fra produktionudvikling til masseproduktion.

Det er altså et program, du nødigt vil gå glip af, hvis du eller din virksomhed ser muligheder inden for printet teknologi.

Du kan tilmelde dig konferenceprogrammet på: E22 – Danmarks største elektronikmesse (eventbuizz.com)– Det er helt gratis.