E-22 / Odense Congress Center

Fælles udstillingsområde for danske design- og udviklingshuse

Blandt de mange nye tiltag på den kommende elektronikmesse i Odense Congress Center, 1. – 3. september, er et fælles udstillingsområde for danske design- og udviklingshuse – “Udvikling i Danmark”. Området skal sætte fokus på udvikling i Danmark.

Et helt nyt tiltag på E-20 samler nemlig de danske udviklingshuse – og sætter fokus på mulighederne for udvikling i Danmark. Det nye temaområde “Udvikling i Danmark” bliver et epicenter af specialister med kernekompetencer inden for projekt- og produktudvikling fra idé til produktion.

Som et af Danmarks store og innovative udviklingshuse er Prevas en del af styregruppen bag det nye område. Gruppen skal definere og validere områdets indhold og sørge for, at de deltagende virksomheder repræsenterer udvikling af elektronik i Danmark.

– Med den stigende outsourcing inden for elektronikbranchen, ser vi efterhånden flere og større udviklingshuse herhjemme. Derfor giver det rigtig god mening at give de besøgende på messen et samlet indblik i, hvilke eksperter, de kan finde lige rundt om hjørnet og de innovative løsninger, de kan levere, fortæller Søren Mathiasen og fortsætter:

– Vi har så mange kompetencer med enormt stort potentiale på det danske marked, og det glæder jeg mig til at vise på elektronikmessen.

Området kommer til at samle flere – grundlæggende konkurrerende – design- og udviklingshuse på ét sted under den kommende elektronikmesse i Odense. Et samlet udstillingsområde giver de besøgende på E-20 muligheden for at gå på opdagelse blandt kompetencer og finde lige præcis den løsning eller den rådgivning, de er på jagt efter.

E-20 finder sted i Odense Congress Center d. 1. – 3. september. Du kan booke en stand eller læse mere om messen på vores hjemmeside.