E-22 / Odense Congress Center

Danmarks største elektronikmesse vender tilbage i 2022

Et stigende smittetal samt skiftende restriktioner og anbefalinger betyder, at Elektronikmessen E-21 rykkes til den oprindelige termin. Messen vender dermed stærkt tilbage i september 2022.

Elektronikmessen E-21 skulle have løbet af stablen på Odense Congress Center i februar 2021, men OCC har set sig nødsaget til at rykke messen efter regeringens seneste udmelding omkring COVID-19.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at der ikke kommer en elektronikmesse på Odense Congress Center i 2021. Men det er den helt rigtige beslutning, som situationen ser ud nu. Selvom en stor del af vores udstillere har vist tiltro til en afholdelse af E-21, så må vi også sige, at hovedparten, med baggrund i de seneste smittetal, har udtrykt bekymring omkring at afholde en messe allerede i februar, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-21.

Pandemi betyder ikke kompromis
Det er blandt andet det stigende smittetal, der har truet messens velkendte, høje niveau, og der har ikke været interesse for at hugge en hæl og klippe en tå for at kunne gennemføre messen:

– Rent sikkerhedsmæssigt, så kunne vi sagtens afvikle messen på Odense Congress Center til februar. Det ville vores ”Clean & Safe” koncept sikre. Men den seneste udmelding fra regeringen betyder, at vi vil være nødt til at gå på kompromis med vores messe. Det vil vi ikke byde vores udstillere og vores besøgende, siger Søren Therkelsen og fortsætter.

– Elektronikmessen har mange år på bagen, og vi er aldrig gået på kompromis før – det starter vi heller ikke med nu. Vi vil levere en messe, der kan leve op til de tidligere elektronikmesser, og her vil COVID-19 blive en udfordring i 2021. Derfor er beslutningen om at rykke messen også taget allerede nu tre måneder før, at messen skulle finde sted i Odense. Men messen vender tilbage på fuldt blus i september 2022, præcis som Elektronikmessen skal være.

Klar til september 2022
Oprindeligt skulle elektronikmessen E-20 have fundet sted i september 2020, og teamet bag havde set frem til at præsentere en messe med en lang række nye elementer og temaområder. Forsamlingsforbuddet fik dog sat en stopper for E-20, der i stedet blev til E-21, da messen blev flyttet et halvt år frem i tiden.

– E-22 kunne godt gå hen og blive den mest velforberedte Elektronikmesse nogensinde. Mange af de nye tiltag, nye temaer og andre spændende initiativer, som vi har arbejdet på til E-20/E-21, bliver videreudviklet og udbygget frem til E-22. Det betyder også, at vi har tid til at komme med yderligere tiltag, der vil gøre messen endnu mere interessant og relevant for udstillere og gæster. Vi glæder os til 2022, slutter Søren Therkelsen.

Besøg Danmarks største elektronikmesse E-22 på Odense Congress Center fra den 30. august til den 1. september 2022.