Teknisk glas giver konkurrencefordele

Glas er ikke kun vinduer. Virksomheder, der bruger glas, kræver mere af glasset. Det er typisk løsninger som glas til at dæmpe radioaktive stråler, specialslebet glas, anti-refleks glas eller en kombination af disse eller andre glastyper.

Teknisk glas
Mirit Glas fremstiller teknisk glas til erhverv efter kundernes ønsker og behov.

Derfor kaldes det ofte for teknisk glas, fordi der er tilpasset kundernes forretning.

”Hvis almindeligt glas ikke løser problemet, så finder vi en teknisk glasløsning. Om det er med særlige coatninger eller specielle hærdninger. Det vigtige er, at vi finder den løsning, som løser kundernes problem”, siger salgsansvarlig hos Mirit Glas A/S, Johan Stenfeldt Hansen.

Det rigtige glas kan gøre en forskel for den enkelte virksomhed. Især hvis det er tilpasset firmaets produktion. Et eksempel kan være firmaer der laver desinfektionsanlæg, som bruger ultraviolet lys (UV). Der bruges typisk kvartsglas, som lader UV-lys passere, til sådanne løsninger. Hvis man samtidig vil observere processen udefra, uden at blive skadet af det ultraviolette lys, monterer man et lamineret glas, som filtrerer UV-lyset fra.

”Der findes faktisk næsten et glas, som passer til enhver lejlighed. Siden 1952 har vi fremstillet glas til industrien. Derfor har vi stor erfaring i at vejlede vores kunder til at vælge den rigtige glas-løsning med det rigtige tekniske glas”, lyder det fra Johan Stenfeldt Hansen.

Læs mere om teknisk glas her.