Effektiv produktionsovervågning

Med de rigtige skueglas kan en virksomhed forbedre kvalitet og produktionstid. Det gælder for en af Mirit Glas’ offshore-kunder, som sparer 150 arbejdsdage om året ved at bruge vores specialdesignede skueglas.

”Vi ser det som en succes, når vi og kunden i fællesskab finder frem til den rette løsning”, siger Johan Stenfeldt fra Mirit Glas.

Et skueglas kan have mange betegnelser. Det kan være skuepropper, kigglas eller inspektionsglas – der alle er glas der bruges til at overvåge en industriproces.

Hos Mirit Glas hjælper vi kunden med at designe de bedste skueglas, der kan optimere kundens produktion. Glassene kan være fødevaregodkendte (FKM), skulle kunne fungere i eksplosive atmosfærer (ATEX), eller leve op til DIN-normer. Stort set ligegyldigt hvilke krav der måtte være, så har Mirit Glas erfaringen i at fremstille glasset.

”Det er vigtigt for os, at fremstå som en seriøs partner. Derfor er vi også ISO-certificerede, for det betyder noget for vores store kunder. Ikke dermed sagt, at vi kun leverer til de store. Vores forretning er gearet efter, at vi kan håndtere alt fra prototyper til serieproduktion, og fra etablerede virksomheder til iværksættere”, forklarer Johan Stenfeldt Hansen fra Mirit Glas.

Læs mere her