Erfaren elektronik ingeniør

Move Innovation

Elektronik ingeniør med interesse for apparatudvikling – på kanten af det mulige

Et fagligt, selvstændigt og personligt udfordrende job i en virksomhed med passionerede og dedikerede kollegaer. Du kan lide kontakten til kunder og har lyst til at bruge de nyeste principper og teknologier. Du er rigtig god til at samarbejde og kan drive et projekt frem fra salg til levering. I samarbejde med vores andre R&D ingeniører synes du, det er sjovt at have travlt og kan lide at have flere projekter i gang samtidigt. Det ligger naturligt for dig at tænke i kundens behov og levere løsninger i høj kvalitet.

Som ingeniør i Move Innovation, har man stor frihed og indflydelse på processen i forbindelse med design og udvikling af elektriske produkter. Vi udvikler mange produkter og løsninger for kunder, ofte på kanten af det mulige. Motiveres du af at finde kreative løsninger på den aktuelle opgave, så er du måske vores nye kollega.

I Move Innovation brænder vi for at skabe innovative produkter
Move Innovation er en konsulentvirksomhed som siden 2009 har skabt mange nye produkter og løsninger for vores kunder, som spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi arbejder i projektteams for vores kunder fra vores lokaler i Søborg. Vi tager vores kunder i hånden og står altid inde for de løsninger, vi udvikler sammen med dem. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet.

På vores værksted og laboratorium, udvikler vi mockups og prototyperne, og i vores produktionshal kan vi samle 0-serier, samt efterfølgende produktionsbatch, hvis kunden ønsker det. I flere tilfælde leveres de direkte til det globale marked. Du kommer med i projekter fra den spæde idé til det færdige produkt, eller delmængder deraf. I dag laver vi bl.a. globale industrielle IoT-løsninger som udvikles og styres fra Søborg. Vi er meget passionerede omkring vores fag, og samarbejder med passionerede kunder, der ligeledes brænder for deres ideer.

Arbejdet
Vi arbejder på projekter af varierende størrelse. På mindre projekter vil du selv stå for hele processen fra design til det færdige produkt. På større projekter vil du typisk skulle arbejde sammen med software- og mekanikafdelingerne. Du får rig mulighed for at bidrage med dine ideer, og sparre med de andre ingeniører i den innovative proces.

Dine arbejdsopgaver er udvikling af hardwareløsninger med brug af de nyeste teknologier og med højt fagligt indhold. Du motiveres af at sætte dig ind i nye områder, før du kan starte på opgaven, hvilket du ofte vil få behov for, da der er stor variation i vores projekter.

Du vil ofte have direkte kontakt med kunden og deltage på statusmøder og workshops. Du kommer til at deltage i estimeringen og beskrivelsen af projektet under tilbudsgivningen sammen med projektlederen.

Du har erfaring eller kendskab til følgende områder:

 • Design af digital- og analog elektronik
 • Schematic og layout i Altium Designer eller lign.
 • Konstruktion af mock-ups og prototyper
 • Produktionsforberedelse af elektronik
 • Fejlfinding
 • Snitflader mod mekanik

Dig

 • Du er selvkørende og bidrager aktivt og åbent i udviklingsprocessen.
 • Du er meget engageret, dynamisk og kan lide at følge tingene til dørs.
 • Du kan lide at sparre og samarbejde både internt og med kunder.
 • Du er vedholdende og giver ikke let op.
 • Du er kvalitetsbevidst.
 • Du har måske også en viden og fornemmelse for mekanik, og har måske rodet med det i din fritid.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på professionelt niveau.

Vi tilbyder et virkelig godt kollegialt miljø
Move Innovation er et innovationsselskab og en Gazelle virksomhed. Vi er 30+ ansatte heraf 20+ ingeniører i virksomheden som ligger i Søborg. Vi bor i lokaler som er specielt indrettet til os med værksted, laboratorie og produktionsfaciliteter.

Vi har et virkelig godt kollegialt miljø og foruden fredagsmorgenmad, fredagsbar i køkkenet og grill i gården, tages der initiativ til at gå ud og spise, gå til ølfestival, sommerfest hvor familien er inviteret med, og vi har i flere år stillet med to hold til DHL-stafetten.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, mulighed for pensions- og sundhedsforsikring, frokost i en kantine med sund og varieret kost og frugtordning. Stillingen er fast og på fuldtid. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Hardware Designer Niels Hansen 20 77 70 19 på eller COO Jacob Hesselballe på 40 95 68 94. Hvis du har under 10 års erfaring, bedes du venligst vedhæfte karakterer og eksamensbevis. Du bedes oplyse, hvor du har set stillingen og sende din ansøgning her:

Send ansøgning!

Om virksomheden
Move Innovation ApS er et ambitiøst udviklingshus som udvikler og producerer løsninger med IoT Edge computing, AI, apps og Cloud løsninger, samt embedded soft- og hardware produkter ofte med avanceret matematik til kunder i flere sektorer og brancher. Produktions-industrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje. Vi er et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og software løsninger. Vi har udviklet en proces, hvor vi tager startups og innovationsselskaber i hånden, udvikler deres ideer og hjælper med at få produkterne på markedet. Siden 2009 har vi udviklet mere end 100 projekter for kunder. Det har resulteret i produkter der i dag anvendes over hele verden.