Micro Technic A/S

Vil du være med til at skabe fremtidens IoT-løsninger hos Micro Technic på Fyn?

 Senior Softwareudvikler/-ingeniør

Micro Technic søger dygtig og målrettet medarbejder til spændende softwaredesign og -udvikling med snarlig tiltrædelse.
Vi har stor tilgang af mange nye danske og internationale kunder og projekter, så vi mangler igen en ny medarbejder til vor udviklingsafdeling.

Vi arbejder med rigtig mange forskellige løsninger inden for IoT, industriel og embedded elektronik samt digitalisering af maskiner, produkter og ydelser.

Med reference til vor udviklingschef vil du få ansvar for udvikling af software for en række af vore kunder samt for vore egne produkter (industriel IoT hardware, IoT platform og trådløse sensorløsninger).

Vi forventer, at du har erfaring med udvikling af elektronik. Du får betydelig indflydelse på valg af platform og design af produkterne. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at oversætte kundernes ønsker og behov til konkrete specifikationer til kundens optimale løsning.

Vi forventer, at du

  • har en relevant teknisk uddannelse og flere års erfaring i softwareudvikling. Eksempelvis er du ingeniør.
  • er beslutningsdygtig, initiativrig og kan arbejde selvstændigt.
  • har gode samarbejdsevner, er fleksibel og målrettet.
  • har erfaring med embedded software, hardwarenær kode (firmware, system software, etc).
  • Derudover er det en stor fordel hvis du har en erfaring indenfor embedded Linux og ESP32
  • har gode IT-kundskaber og gerne erfaring med projektstyringsværktøjer, f.eks. Open Project

Vi tilbyder

  • et engageret team af dygtige kolleger.
  • en dynamisk atmosfære med en uformel omgangstone.
  • gode stabile arbejdsforhold.
  • personalegoder i form af sundhedsforsikring og pensionsordning samt gode programmer for videreuddannelse og dygtiggørelse.

 

Ønskes yderligere information kan CEO Frank Max Laursen eller R&D Manager Anders Qvistgaard Sørensen kontaktes på telefon 66153000 eller på frank@micro-technic.com

Send din ansøgning til jobs@micro-technic.com  senest den 31-01-2022.

 

Micro Technic A/S er en velkonsolideret, internationalt orienteret virksomhed i fremdrift. Dynamik, fleksibilitet og kvalitet er nøgleord for os, og dygtige medarbejdere er en forudsætning for Micro Technic’s fortsatte udvikling.

Micro Technic A/S produktudvikler og producerer kundespecificeret elektronik og apparater som totalleverandør. Vi udvikler og markedsfører tillige egne produkter, såsom industrielle IoT enheder og trådløse sensorløsninger understøttet af en nyudviklet IoT platform, samt indlejrede (embeddede) produkter, som afsættes gennem distributører og OEM’s på eksportmarkedet. Virksomheden beskæftiger ca. 50 medarbejdere.