Micro Technic A/s søger ny Produktionschef

Dynamisk Produktionschef – til teknisk produktion

Produktionsledelse, procesoptimering, kapacitetsudvidelse og automatisering

Lyder dette spændende?

Så kunne du muligvis blive Micro Technic’s nye produktionschef. Man vil få en nøglerolle i en økonomisk velfunderet virksomhed, der igennem snart 50 år har opereret yderst kompetent i et hastigt udviklende marked, hvor der konstant stilles krav til innovation, nytænkning og omstilling. Micro Technic A/S er stærk på både produktudvikling og produktion, vi har konkurrencedygtige produkter, samt medarbejdere med dyb viden om produkter og teknologier. Vores primære produktsegmenter er: Elektronikproduktion (EMS) til OEM-kunder og vores egenudviklede indenfor IoT (Internet of Things).

Micro Technic A/S er en dansk elektronikproducent, der siden midten af halvfjerdserne har produceret og udviklet industriel elektronik til danske og udenlandske kunder. Virksomheden er etableret af familien Max Laursen, som fortsat ejer virksomheden 100 %. Virksomheden har ca. 65 ansatte og er placeret i Aarup på Vestfyn.

Med ansvar for 35 medarbejdere, herunder 3 teamledere i produktion, test, kvalitet samt PTA, og som en del af den øverste ledergruppe, leder, effektiviserer og udvikler man det samlede produktionsområde, så omkostninger reduceres, kapaciteten øges og nye produkter implementeres effektivt i produktionen. Man vil få en spændende og dynamisk rolle, der vil have indflydelse på virksomhedens kommende strategiprocesser. Opgaver vil indebære temaledelse og -udvikling, samt implementering af klare arbejdsprocesser.

Micro Technic tilbyder en stilling i en virksomhed, der tror på, at samarbejde skaber de ægte forandringer. Man ønsker et miljø, hvor der er plads til nysgerrighed og innovation, hvor man hjælper hinanden og sammen finder de gode løsninger. Man vil få mulighed for at præge produktionsafdelingens udvikling og være en del af deres rejse mod en bæredygtig virksomhed, der også producerer bæredygtige løsninger.

Læs mere og søg stillingen her.

Ansøgningsfrist er 15. juli 2023.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan henvendelse ske til CEO Frank Max Laursen på 20912202.