Oplev Micro Technic på en Danmarks største teknologi- og elektronikmesser

Micro Technic deltager igen på en af Danmarks største teknologi- og elektronikmesser; Electronics of Tomorrow (EOT) i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

På EOT kan man opleve fremtidens produkter og løsninger inden for elektronik og teknologi, samt blive opdateret på den nyeste viden i branchen.
På messen vil man møde forskellige udstillere, som deler ud af deres viden, nyeste ideer, løsninger og produkter.
Deltag desuden i messens stærke konferenceprogram, der vil give dig stof til eftertanke. I år er frokost-keynote speakeren tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, der vil tale om hvordan performance-data er blevet et essentielt redskab for elitesportsudøveren.

Mød Micro Technic på deres stand M9938, hvor man blandt andet kan opleve deres IoT løsninger i serien; Skylark og høre mere om, hvordan dataopsamling, igennem  IoT, kan skabe værdi og understøtte en mere bæredygtig forretning.

Udover deres IoT løsninger vil man også kunne se flere af de projekter, de har udviklet og produceret i samarbejde med deres kunder.
Man vil også kunne høre om deres effektive og kompetente SMD og Lead, der har mange års erfaringer med elektronik produktion og montage.

I år er deltagelsen af EOT ikke gratis, men som udstiller har Micro Technic fået mulighed for at invitere dig med.

Følg nedestående link og udfyld kontakt formularen og modtag din billetkode.

https://micro-technic.com/da/eot2023/#hent-billet

Skylark – Et fleksibelt datalogging system

Oplev Skylark på EOT og hør, hvordan datalogging kan optimere virksomhedsdrift og produktion.

Skylark er en fleksibel dataindsamlingsløsning, der kan blive en del af den bæredygtige rejse.

Med Micro Technics IoT-produkter, fra Skylark, kan man finde en dataindsamlingsløsning til enhver situation. Micro Technic kan hjælpe med at skabe forståelse af det omkringliggende miljø og produktionsressourcer, give mere kontrol og viden om produkter, samt give nyt og digitalt liv til ældre maskiner.

IoT er det næste skridt til en smartere og mere bæredygtig verden.