E-22 / Odense Congress Center

Tilmeld dig E-18

E-18 har samlet 128 udstillere i to haller, ligesom vi snart kan præsentere et omfattende konferenceprogram, en spændende Innovationszone og Produktion i Danmark området. Besøgsregisteringen er netop åbnet, så du og din virksomhed nemt og hurtigt kan blive en del af E-18.

Om mindre end en måned åbner vi dørene til årets elektronikmesse i Odense Congress Center, hvor vi ser frem til at samle den danske elektronikbranche under ét tag. Det er gratis at deltage som besøgende på E-18 og du kan tilmelde dig her.

Som besøgende på E-18 får du adgang til en række aktiviteter, events og ikke mindst konferencer. Konferenceprogrammet offentliggøres i nærmeste fremtid.

Vi har allerede præsenteret mange spændende aktiviteter på E-18, som du som besøgende kan se frem til at deltage i. Du kan bl.a. opleve Innovationszonen og Produktion i Danmark området, ligesom vi vil præsentere ’Made in Denmark’-området, som er et helt nyt område med fokus på elektronikprodukter produceret i Danmark.

Som besøgende på E-18 har du også gratis adgang til den nye robotmesse R-18, som finder sted samtidig med E-18 i Odense Congress Center. Via registreringen kan du nemt og hurtigt tilmelde dig begge messer.

Besøgsregistreringen er åben fra d. 14. august og frem til messernes afslutning. Du kan tilmelde dig her.