E-22 / Odense Congress Center

Stor interesse for E-20

Tilbage i 2018 satte E-20 rekord med 130 solgte stande – og allerede nu tyder den store interesse samt antallet af tilmeldinger på, at den kommende elektronikmesse igen sætter rekord. Projektleder for E-20 messen, Søren Therkelsen, har en forventning om, at rekorden bliver nået og overgået. Han peger på en række initiativer, der blandt andet er med til at øge interessen blandt udstillerne:

– E-20 har flere nye og tilbagevendende tiltag, der gør, at messen adskiller sig markant fra andre lignende messer. Det er blandt andet det nye temaområde ‘Udvikling i Danmark’ samt det populære ‘Produktion i Danmark’, der skaber interesse og efterspørgsel blandt udstillerne.

Netop samlingen af flere konkurrenter og kolleger i samme område har vist sig at være et efterspurgt koncept. Det er vigtigt at vise markedet, at man kan tilbyde ydelser, der adskiller sig fra kolleger og konkurrenter i branchen. Samtidig kan virksomhederne også vise, at de formår at arbejde sammen og drage nytte af hinandens ressourcer, når en kunde kræver en helt særlig sammensætning af kompetencer og teknologi.

– Når vi samler emner og udstillere i temaområder, så giver det de besøgende et godt overblik og en helt unik indsigt i, hvad virksomhederne kan levere. Samtidig bidrager områderne til et spændende og helt nyt samarbejde på tværs af eventuelle konkurrenceskel.

Muligheder for at udvide messen
Som noget helt nyt har E-20 valgt at samle udstillerne i den største hal på Odense Congress Center. Her er der mulighed for at samle op til 150 udstillere, skulle den stigende interesse fortsætte stødt indtil september 2020, hvor messen finder sted på OCC fra den 1.-3. september.

– Ved at samle alle udstillere i Hal C får vi skabt en helt særlig synergi og summen under E-20. Når de besøgende går på opdagelse, bliver oplevelsen mere sammenhængende og styrket af en hel hal fyldt med nyheder, muligheder og spændende elektronik. Mens Hal C bliver et mekka af udstillere, bliver Hal B stedet, hvor besøgende kan deltage i workshops, konferencer samt opleve den velkendte Innovationszone, der præsenterer spændende visioner for branchens fremtid. Danmarks største elektronikmesse samler hele elektronikbranchen under ét tag.

Elektronikmessen har fundet sted på Odense Congress Center siden 2002. Læs mere om E-20 her.