RS Components lancerer små, printmonterede 3 W-strømforsyninger

RS Components (RS) meddeler at en ny serie af kapslede switch-mode-strømforsyninger (SMPS) nu lagerføres. Serien omfatter markedets mest kompakte løsning for printmonteret 3 W-strømforsyning.

Den meget alsidige RAC03-K-serie af moduler fremstilles af Recom, en førende europæisk producent. De er udviklet til mange forskellige applikationer og leveres med internationale sikkerhedscertifikater til brug i it-udstyr og en række husholdningsapparater. De er samtidig velegnet til alt fra enkle IoT-applikationer til avanceret brug i industriel automatisering.

Serien har en meget høj effekttæthed og et meget kompakt fodaftryk på 28,5 x 23,5 mm. Den leverer 3 W i hele driftstemperaturområdet fra -40 til 60 °C, og 2 W op til 80 °C. En anden vigtig egenskab er seriens lave strømforbrug ved tomgang på mindre end 150 mW, hvilket understøtter EU’s Ecodesign Lot 6-undersøgelse af effektdesign med henblik på optimeret standby-tilstand og strømtab i slukket tilstand.

Takket være universel indgangsspænding fra 85 til 264 V AC kan serien levere udgangsspændinger på 3,3, 5, 12, 15, 18 og 24 V med udgangsstrøm fra 900 mA ned til 125 mA. Derudover leveres serien med en forstærket klasse II-installationsnormering og en meget bred margin for overholdelse af klasse B-emissioner uden eksterne komponenter.

Recom RAC03-K-serien leveres nu fra RS i EMEA- og APAC-regionerne.