RS Group vil fremvise sine løsninger på electronica 2022 for at hjælpe kunderne med at designe bedre, smartere og mere ansvarligt

RS Group præsenterer nogle af sine førende brands på electronica 2022, som er verdens førende elektronikmesse. Messen afholdes den 15.-18. november 2022 i München, Tyskland.

Som et globalt brand for designere, entreprenører og vedligeholdelses-ingeniører vil RS Group være til stede på electronica for at møde kunder, leverandører og besøgende, og for at fremvise sine evner som en verdensklasseleverandør af produkter og teknologier, der ændrer verden til det bedre. På messen vil virksomheden demonstrere sit brede udbud af tjenester og løsninger og vil inkludere tre nøglebrands: 

RS DesignSpark forbinder nysgerrige sind fra beslutningstagere og nystartede virksomheder til professionelle ingeniører for at dele viden om ingeniørprojekter. DesignSparks designressourcer hjælper mere end 1,3 millioner medlemmer verden over med at forbedre deres produktivitet og innovere ansvarligt. Medlemmer deler og samarbejder om open source-projekter og kan få adgang til suiten af ​​designsoftwareværktøjer, herunder DesignSpark PCB, DesignSpark Mechanical og DesignSpark Electrical.

I forbindelse med sit #ActivistEngineering-initiativ på standen vil RS fremvise en række innovative DesignSpark-drevne projekter. Særligt fokus vil være på spørgsmålet om luftkvalitet og dets Environmental Sensor Development Kit (ESDK), som er en avanceret open source og cloud-forbundet sensorplatform. 

RS PRO er virksomhedens eget brand, der hjælper kunder med at bygge bedre, øge produktiviteten og sænke omkostningerne.

Der vil blive sat særlig fokus på en række områder. Blandt andet hvordan RS PRO-brandet kan hjælpe med at bygge kontrolpaneler fra kabinetter til strømenheder og fra kabler til HMI-enheder; bæredygtigt design til 3D-printere med introduktionen af ​​genbrugt PLA 3D-printerfilament; introduktionen af ​​den innovative RS PRO Box Sorter, en sensorbaseret transportør ideel til automatisering af opgaver for forbedret effektivitet på fabrikker; samt vise et eksempel på et prædiktivt vedligeholdelsesprogram.

OKdo handler om at hjælpe innovatører med at designe en smartere fremtid. Initiativet leverer en unik kombination af software, udviklingsstøtte og produktionsydelser, der kan inspirere. Dette gør det muligt for kunderne at generere nye ideer og omsætte dem til kommerciel virkelighed. Nøgleområder på skærmen omfatter fejldetektion ved hjælp af kunstig intelligens (AI); innovative designs, der kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten; eller integrere IoT-teknologi i strukturen af ​​en bygning til forebyggende vedligeholdelsesapplikationer såsom LAIIER.

En del af OKdos mission er at tilbyde en bred vifte af højtydende og brugerdefinerbare singleboard-computere (SBC’er), inklusive dets seneste serie, ROCK. ROCK SBC’er er skabt i samarbejde med Radxa. De avancerede singleboard-computere er designet til at give professionelle ingeniører, udviklere og studerende over hele verden mulighed for at skabe innovative produkter i et hurtigt tempo ved hjælp af en robust forsyningskæde og alsidig hardware med en fleksibel designservicemodel.

På electronica vil RS Group spille en nøglerolle i elektronikindustrien i spørgsmål om miljø, socialt ansvar og corporate governance. Andrea Barrett, Vice President for Social Responsibility and Sustainability hos RS, vil tale ved det andet årlige World Ethical Electronics Forum (WEEF – worldethicalelectronicsforum.com) på messens første dag den 15. november 2022.

“Vi ser frem til at møde vores kunder, uanset om de designer, bygger eller vedligeholder, siger Peter Malpas, President EMEA hos RS Group. “Besøgende på vores stand på electronica vil se al vores innovation og alle vores førende brands under RS ​​Group-paraplyen fra RS PRO til OKdo til RS DesignSpark. Vi vil især fokusere på, hvordan vi kan hjælpe ingeniører med at designe bedre, smartere og mere ansvarligt.”

RS Group byder kunder, leverandører og besøgende velkommen til stand 179 i korridor C2, hvor du kan diskutere forskellige interesseområder med vores repræsentanter fra Skandinavien.