RS Components udvider samarbejdet med HMS

RS Components, en global omni-channel-leverandør af produkt- og serviceløsninger, har indgået et samarbejde med HMS Networks, der er førende inden for industriel informations- og kommunikationsteknologi, for at udvide sit tilbud af netværksløsninger til industrielt udstyr betydeligt.

HMS’ produkter og løsninger muliggør værdiskabelse ud fra data og støtter sine kunder i at øge produktiviteten, effektiviteten og bæredygtigheden. Som teknologisk pioner har HMS på verdensplan allerede tilsluttet over syv millioner enheder inden for fabriksautomatisering og mere end 400.000 maskiner til cloud-systemer. Kendte brands fra HMS-porteføljen er Anybus, Ewon og Ixxat, som nu er tilgængelige hos RS. Yderligere udvides sortimentet inden for fabriksautomatisering og digitalisering / Industriel Internet og Things (IIoT).

Efter konceptet “hver enhed og hvert netværk” gør gateways og løsninger fra Anybus det muligt for automatiseringsenheder at kommunikere med hinanden, uanset fieldbus eller industrielt Ethernet. Der er mere end 300 forskellige versioner af Anybus Communicator™ og X-gatewayen™ til tilslutning af enheder, maskiner og netværk på tværs af en bred vifte af applikationer. Trådløs datatransmission kan implementeres med Anybus Wireless-løsninger™, så maskiner og enheder kan netværke med hinanden via Bluetooth, WLAN eller mobilkommunikation.

Med løsninger til fjernvedligeholdese fra Ewon kan en sikker forbindelse til enhver PLC let etableres. Dette gør det muligt for både maskinbyggere og -brugere at få adgang til og konfigurere samt administrere deres maskiner og systemer fra hvor som helst i verden. Takket være fjernadgang kan driftseffektiviteten øges betydeligt, da for eksempel serviceteknikere ikke behøver at rejse til fjerntliggende steder. Ewon-løsningerne er også velegnede til existing-maskiner og -systemer (brownfield/retrofit), da kommunikation kan foretages med enhver styring, uanset mærke, uden at det er nødvendigt at ændre programmeringen af PLC’en.

Under brandet Ixxat tilbyder HMS en bred portefølje af CAN/CAN FD-produkter såsom pc-grænseflader, repeatere, broer, gateways og PLC-udvidelser. Der findes forskellige robuste og pålidelige løsninger, især til tilslutning af pc til CAN-baserede netværk til kontrolapplikationer, diagnosticering eller konfiguration.

“Partnerskabet med RS giver os mulighed for at åbne nye kunderelationer med vores løsninger inden for industriel informations- og kommunikationsteknologi,” siger Thilo Döring, Managing Director hos HMS Industrial Networks. “Til gengæld er RS i stand til at tilbyde sine kunder tekniske innovationer, der muliggør datanetværk af enheder og maskiner for at øge produktiviteten og bæredygtigheden på lang sigt.”