RS Group introducerer RS Integrated Supply, der konsoliderer IESA og Synovos for at skabe en enkelt virksomhed med globale MRO-forsyningskædeløsninger

RS Group plc (LSE: RS1), en global omni-channel-leverandør af produkt- og serviceløsninger, har i dag annonceret, at den globale virksomhed inden for vedligeholdelse, reparation og drift (MRO) af forsyningskædeløsninger er blevet samlet under et enkelt brand, RS Integrated Supply.

 

Hvor der tidligere var der tale om to separate brands – IESA og Synovos – vil overgangen til RS Integrated Supply markere det første skridt i koncernens overgang til at konsolidere sine operationelle brands under én stærk, fælles RS-identitet, der leverer global effektivitet, bæredygtig værdi og skalerbarhed til sine interessenter.

 

RS Integrated Supply leverer outsourcet lagerstyring og indkøbstjenester, der fremmer bæredygtig produktivitet og pålidelighed i MRO-forsyningskæderne. Gennem sin globale virksomhed betjener RS Integrated Supply industrielle organisationer med mange forskellige lokationer i Nordamerika, Storbritannien, Europa og andre globale markeder. Virksomheden har kontorer i Warrington, Storbritannien, og Radnor, Pennsylvania.

 

Indkøbs- og lagerløsninger er bygget på avancerede, proprietære digitale platforme, der konsoliderer oplysninger og driver forbedringer. Standardiseret teknologi, platformintegration og strømlinede tjenester forbedrer både tilgængelighed og effektivitet og sikrer ensartet kvalitet på tværs af globale organisationer. Platformene leverer prædiktiv intelligens ud over historiske data, med rapportering og indsigt gennem dataindsamling, rensning og standardisering.

 

Operativ ekspertise, bæredygtighed og løbende forbedringer er indbygget i alle processer og tjenester, hvilket optimerer hele forsyningskæden og forholdet mellem vedligeholdelsesdata, lagerbeholdning, indkøb og forbrugsmønstre.

 

“Vores overgang til RS Integrated Supply bringer den samlede værdi af IESA- og Synovos MRO-løsninger til organisationer over hele verden,” kommenterede Debbie Bowring, President, RS Integrated Supply. “Som ét globalt brand giver vores digitalt aktiverede indkøbs- og lagerløsninger og tekniske kompetencer uovertruffen pålidelighed, konsolidering, standardisering og total omkostningseffektivitet i hele forsyningskæden.”

 

For flere oplysninger om RS Integrated Supply, se: http://www.rs-integratedsupply.com