RS Components A/S

RS Components lancerer forbedrede manometre fra Druck

RS Components (RS) lagerfører nu den nye DPI 705E-serie af håndholdte tryk- og temperaturindikatorer fra Druck, en af verdens førende producenter af piezo-resistive sensorer samt test- og kalibreringsinstrumenter.

Serien består af to versioner – DPI 705E til brug i normale områder og DPI 705E-IS (egensikker) til brug i eksplosionsfarlige områder. Modellerne kombinerer et robust, holdbart design og er en videreudvikling af den højt ansete DPI 705-serie. Instrumenterne er konstrueret til enkelthåndsbrug og introducerer nye og forbedrede funktioner for at sikre endnu større nøjagtighed og pålidelig tryk- eller temperaturovervågning under opstart, fejlfinding og systemtest, herunder lækagetest.

Karakteristisk for DPI 705E-serien er den forbedrede målenøjagtighed med en afvigelse over en 12-måneders periode, der er ± 0,05% af fuld skala (FS) inden for et temperaturområde fra – 10°C til + 50°C. Trykmåling inkluderer 25 mbar til 1.400 bar i alle 3 driftstilstande; trykvisning, måling af absolut tryk og differenstryk.

Begge modeller i serien har indbyggede trykfølere og har en tilslutning for eksterne trykfølere og RTD-temperaturfølere, hvilket giver endnu større fleksibilitet i felten. Hver trykføler indeholder integrerede kalibreringsdata, hvilket betyder, at en enkelt DPI 705E kan bruges med flere eksterne sensorer, så forskellige intervaller kan måles på få sekunder. Sensorerne har kalibreringsdatoen gemt, og den vises på målerens display som antal dage, før kalibreringen udløber.

Lækagetestfunktionen kan hurtigt konfigureres til et, tre eller fem minutter. Den strømbesparende konstruktion betyder, at instrumenterne kan bruges i otte timer om dagen, seks dage om ugen i et år, uden at skifte batterier.

DPI 705E-produkter er robuste, nemme at bruge og velegnede til udbredte anvendelser i brancher som f.eks. forsyningsvirksomheder, HVAC, medicinsk udstyr, metrologiske laboratorier og renrum samt til service og vedligeholdelse.

Tryk- og temperaturindikatorerne, DPI 705E og DPI 705-IS, leveres nu fra RS inden for EMEA- og APAC-regionerne.