RS Components introducerer ny dataindsamlingsenhed fra Keysight Technologies

RS Components (RS) har lanceret et næstegenerations dataindsamlingssystem til lavpris, som giver mulighed for hurtig og dynamisk sampling af flere signaler samtidigt.

Det nye DAQ973A-dataindsamlingssystem fremstilles af Keysight Technologies, én af verdens førende leverandører af test- og måleudstyr. DAQ973A har en sampling-hastighed på 800 kSa/s og er en modulær enhed med tre kortpladser, som kan bestykkes med ni forskellige plug-in-moduler. Keysight har genbrugt måleteknikken fra deres serie af avancerede test- og måleudstyr for at levere dokumenteret måleydeevne, modulær fleksibilitet og universelle indgange med indbygget signalbehandling. Enheden har også et indbygget 6½-ciffers (22-bit) digitalt multimeter med en DCV-nøjagtighed på 0,003 %.

Hovedfunktionerne i enheden inkluderer en scanningshastighed på op til 450 kanaler/sekund, op til 120 kanaler pr. system og et stort udvalg af moduler til plug-in, herunder en ny firekanals digitaliseringsenhed med sampling på 800 kSa/s til simultan sampling. Med specifikke moduler kan instrumentet også måle og konvertere 12 forskellige indgangssignaler, herunder temperatur (med et termoelement, RTD’-probe eller en termistor), DC/AC-spænding, modstandsnetværk med to og fire ledninger, frekvens og periode samt DC/AC-strøm og kapacitans.

Yderligere funktioner i DAQ973A omfatter et stort 4,3″ farvedisplay samt GPIB-, LAN- og USB-tilslutninger. Desuden kan brugere styre enheden via producentens BenchVue DAQ-software, som indeholder forbedret målekapacitet for tids- og frekvensdomæner.

Keysight DAQ973A-dataindsamlingssystemet leveres nu fra RS i EMEA- og APAC-regionerne.