Nyt Aarhus-kontor etableret

Techpeople A/S har etableret nyt Aarhus-kontor på Rymarken 2, 8210 Aarhus V i flotte lyse lokaler, tilkørselsforholdene ved Ringvejen er optimale og parkeringspladser er der nok af. Så kig endelig forbi og hils på Brian Hørup Obel, som står klar til at tage imod. Det er Brian til højre i billedet, sammen med direktør i TechPeople Kim Fahrenholtz.

– Vi har fået en ønskestart. Siden opstarten af vores aktiviteter vest for Storebælt i sommeren 2016 har vi haft travlt. Allerede nu har vi syv dygtige ingeniører på opgaver ved kunderne i Vestdanmark og der er flere nye projekter på vej, siger salgschef Brian Hørup Obel, der er blevet taget godt imod af de vestdanske kunder. Brian Hørup Obel kan kontaktes på 3022 5999.

– Mange af de kunder jeg kontakter kender TechPeople fra tidligere. Kim Fahrenholtz var i 2000 med til at etablere konsulenthuset Embedit, bl.a. med kontor i Aarhus. Embedit blev siden opkøbt af det nordiske konsulenthus Data Respons, og under navnet Data Respons var vi repræsenteret i Jylland frem til 2012.

I 2012 valgte Data Respons at konsolidere konsulentforretningen sammen med TechPeople, der frem til sommeren 2016 kun har fokuseret på salg til kunder på Sjælland. I den periode er TechPeople blevet den førende konsulentvirksomhed indenfor Embeddede løsninger på Sjælland og tæller nu over 60 aktive konsulenter. Sideløbende er kompetencebredden åbnet op, således at TechPeople nu også markedsfører konsulenter inden for IT og forretningsydelser.

– Mange af kunderne husker os fra tidligere og synes det er spændende, at TechPeople nu fungerer som Data Respons’ danske konsulentafdeling. Data Respons er en organisation med over 1000 konsulenter i Norden og en omsætning på 1 mia. Det er et godt signal at sende, når vi er ude og besøge kunderne.

Ud over kundemøder i Jylland og på Fyn har Brian også travlt med at tale med konsulenter. TechPeople er nemlig fortsat på udkig efter dygtige konsulenter inden for Embedded software og IT- og forretningssystemer – og der mangler ikke opgaver til dem.