Fart på i Aarhus – Henrik Green ny i salgs-teamet

Et år efter åbningen af TechPeoples Aarhus-kontor er der gode nyheder fra salgschef Brian Hørup Obel og hans kolleger:

– Tilgangen af opgaver har været overvældende, fortæller Brian.

TechPeople er mange kunders foretrukne konsulentpartner på Sjælland med 70 konsulenter, men vest for Storebælt har TechPeople været mere eller mindre ukendt indtil vi startede kontoret for et år siden. Set i det lys har kunderne taget rigtig godt imod os og vores aktivitetsniveau overstiger lang vores forventninger både på kunde og konsulentsiden. Det er baggrunden for, at vi nu opruster vores team.

På salgssiden har vi pr. 1. september ansat Henrik Green. Henrik er uddannet svagstrømsingeniør med speciale i embedded software. Henrik kommer til TechPeople med et gedigent CV, både som udvikler og projektleder og ikke mindst med tre patenter i baglommen.

Han har mere end ti års erfaring i lysbranchen, bl.a. fra Martin og fra den kinesiske virksomhed PR Lighting. Desuden har Henrik arbejdet som udviklingschef hos Neets, der udvikler avanceret AV-styring til bl.a. mødelokaler.

– Min rolle bliver at tage den dybe faglige snak med vores kunder. Jeg vil være bindeled mellem vores kunder og vores konsulenter. Sammen med kunden kan jeg lave en dybgående analyse af, hvilke kompetencer det kræver at løse den enkelte opgave. Sammen med konsulenterne kan jeg tage tilsvarende dialog, for at finde den helt rigtige kompetenceprofil til den pågældende opgave.

Brian Hørup Obel supplerer:

– Ikke mindst har Henrik et stort branchekendskab og en personlighed der gør, at han er god til at skabe langvarige og stabile relationer til vores kunder. Jeg er meget glad for, at vi nu har fået en ekstra mand ombord, der har stor faglig tyngde og som kan foretage en grundig analyse af kundernes behov og finde det optimale match hos vores konsulenter. Det styrker TechPeoples Aarhus-kontor markant, og med den fremgang vi oplever er der masser af opgaver at tage fat på.