Casper Agerskov, ny embedded udvikler i Aarhus

Hardware-nær softwareudvikling – det er Casper Agerskovs stærkeste side.

– Mit speciale er embedded software, og der hvor jeg er stærkest er driver-udvikling til Linux. Faktisk har jeg igennem hele min karriere arbejdet med Linux på en ARM-processor. Jeg har programmeret rigtig meget i C og C++ og følger med i den nyeste udvikling i C++ verdenen. Jeg føler, at jeg er ret godt med på det område. Senest har jeg sat mig ind i de tre aktuelle C++ revisioner 11, 14 og 17. Men ud over det har jeg brugt mange andre teknologier, herunder .net og Java.

Casper er uddannet IKT-ingeniør og kommer fra et job hos Unisense, der udvikler mikro-sensorer til forskningsverdenen. Han har f.eks. lavet embedded software til de autonome robotter, som havforskere bruger til indsamling af vand- og havbundsprøver, herunder de værktøjer man konfigurerer robotterne med inden en mission.

Desuden har han arbejdet som udvikler hos B&O, hvor han sammen med designafdelingen producerede prototyper af nye produkter, til præsentation i virksomhedens ledelse og bestyrelse.

– Hos B&O anvendte jeg de teknologier der fungerede bedst til at løse opgaven, og det var både .net, C++ og Java. Ud over at arbejde i udviklingsafdelingen var jeg en del af grafik-gruppen, hvor jeg udviklede grafik-framework og grafiske brugerflader til en række produkter.

Som konsulent i TechPeople glæder Casper sig til at lære mange forskellige virksomheder at kende.

– Frem til nu har jeg haft nogle rimeligt lange ansættelser. Nu synes jeg, at jeg er klar til at arbejde møde mange forskellige virksomheder og projekter. Jeg ser virkelig frem til at tage fat på nye opgaver og udfordringer.

Casper Agerskov startede hos TechPeople 1. august.