Ny Grant SQ16 Datalogger

Metronic ApS er glade for at kunne annoncere udgivelsen af ​​de nye Grant Instruments SQ16 og SQ16-plus dataloggere med en opdateret SquirrelView-software og den nye SquirrelView-mobilapp.

Squirrel SQ-serien repræsenterer den næste generation af datalogningssystemer med kraftfuld måleydelse, tilslutningsmuligheder og innovative softwarefunktioner, der opfylder din virksomheds og applikationsbehov.

SQ16-dataloggerne bygger på de verdenskendte egenskaber fra de tidligere generationer af Squirrel-dataloggere og giver universelle analoge inputkanaler til at måle strøm, spænding, modstand og et væld af parametre, herunder; temperatur, luftfugtighed, tryk, flow, vindhastighed og koncentration. Digitale kanaler kan automatisk udløse eller stoppe logning. Det betyder, at du kan indstille loggeren til automatisk at starte eller stoppe logningen, hvis der opstår en hændelse. Både SQ16 og SQ16-plus tilbyder 8 differentialkanaler, der kan acceptere op til 16 sensorer.

Mens SQ16 giver understøttelse af 2 leder modstandsmålinger, tilbyder SQ16-plus 3 og 4 leder modstand med understøttelse af PT10/PT100 RTD’er plus mulighed for at acceptere op til 60 VDC. Designet til stabling, kan flere loggere sammenkædes, hvilket sparer dig plads og gør det muligt at måle og overvåge op til 128 kanaler med data på ethvert tidspunkt.

SQ16 og SQ16-plus leveres med SquirrelView, en Windows-baseret applikation, der giver dig mulighed for at konfigurere loggerne, overvåge realtidsdata og downloade og analysere registrerede data. Tilslutning til dataloggerne kan foretages via en standard USB-forbindelse. Nyt i SQ16-serien er den indbyggede Bluetooth-kommunikationsgrænseflade og SquirrelView-mobilappen, der er tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Denne app giver grundlæggende systemkontrol, datavisning i realtid, alarmmeddelelse og datadownload og eksport alt sammen fra din smartphone eller tablet.

 

Funktioner:

Op til 8 digitale og 4 puls-/frekvenstællerindgange til hændelseslogning eller udløsning

4 Alarmudgange til udløsning af eksterne enheder

Sample Rate Op til 8 Hz (2 kanaler ved 100 Hz i SQ16-Plus)

SD-kortstøtte til dataoverførsel

Multifunktionsknap med status-LED for selvstændig drift

Internt AA-batteri og ekstern jævnstrømsenhed

De helt nye Squirrel-dataloggere, der er lette at bruge og let programmerede, er velegnede til en række applikationer fra selvstændig bærbar datalogning, miljøovervågning, biovidenskabsdataindsamling, køretøjs- og transportmålinger eller fast industriel overvågning. De er designet til at måle en lang række parametre, give hurtige og præcise data, opbevare dem sikkert og nemt hente dem til præcis rapportering, når du har brug for det.

For mere info kontakt Metronic, tel. 43963010

Se mere her