Nyt Xi 640 infrarødt kamera fra Optris

Nyt Xi 640 infrarødt kamera fra Optris

Nem adgang til industriel VGA termografi

Pålidelig temperaturmåling er et krav for succes i mange industrielle processer. Den Berlin-baserede producent Optris præsenterer Xi 640 infrarødt kamera, et nyt medlem af dets Compact Line, som muliggør pålidelig, overkommelig og berøringsfri temperaturmåling i VGA-opløsning til mekanik og leverandørindustrien.

 

Med sin Xi Compact Line kombinerer Optris fordelene ved præcise termobillede kameraer med fordelene ved infrarøde termometre. Det kompakte Xi 640 VGA infrarøde kamera tilbyder omfattende, berøringsfri tilstandsovervågning til industrielle applikationer. Med en høj optisk opløsning på 640 x 480 pixels og en billedhastighed på 32 Hz i spektralområdet på 8-14 µm kan det infrarøde VGA-kamera bruges til at overvåge hurtige termiske processer ved temperaturer mellem -20 °C og 900 °C

Optris har udstyret Xi 640 med en “Auto spot finder” funktion, som også kan bruges til at måle temperaturen på objekter i bevægelse uden at skulle justere kameraet.

Motoriseret fokus sikrer et skarpt billede

 Ligesom de andre modeller i Xi-familien, der nu er vokset til seks modeller, bruger Xi 640 et motoriseret fokus til bekvem fokusering på afstand. Billedbehandlingen udføres ved hjælp af den gratis PIX Connect-software med linjescanningsfunktion, som også er inkluderet. Vigtige parametre konfigureres via et USB 2.0-interface; en USB-til-GigE-konverter er valgfri. Xi 640 leveres med et procesinterfacekabel og et USB-kabel. Det termiske kamera kan som standard bruges i omgivelsestemperaturer mellem 0 °C og 50 °C. Optris tilbyder en bred vifte af tilbehør til kameraet, lige fra udluftningsenheden og monteringsbeslaget til det vandkølede hus, som muliggør omgivelsestemperaturer på op til 250 °C.

Velegnet til maskinteknik og mange andre industrier

 Takket være dens høje præcision, robusthed og fleksibilitet er Xi 640, ligesom sine søskendemodeller i Compact Line, forudbestemt til brug i maskinteknik eller OEM-sektoren. Det kompakte kamera er den enkle og pålidelige introduktion til VGA-termografi til forskellige industrier.

For mere information:

Metronic ApS

telefon 43963010

http://Metronic.dk