E-22 / Odense Congress Center

Mød STMicroelectronics, Google, Analog Device og Nokia

Google, Microsoft, IBM, Nokia, Intel, Autostore Systems og Det Tekniske Universitet i München. Listen er lang over nationale og internationale virksomheder, som du kan møde på de to messer E-18 og R-18 d. 11. – 13. september i Odense Congress Center.

I løbet af de tre dage kan du møde en række virksomheder blandt vores mange udstillere ved R-18 og E-18, ligesom du kan se frem til et konferenceprogram med flere end 120 gratis konferenceindlæg.

Som besøgende kan du gratis deltage i begge messer og få et indblik i både robotindustrien og elektronikbranchen.

Udover at møde de mange udstillere, blive inspireret af konferenceindlæggene, kan du også deltage en i en række partner-events og temaområder under messerne.

Begge messer bliver åbnet af udenrigsminister Anders Samuelsen, ligesom Dansk Eksportdag 2018 vil være en del af både E-18 og R-18.

Til E-18 har vi desuden temaområderne Produktion i Danmark, Made in Denmark og Innovationszonen.

Til R-18 har vi tre partner-events i form af InnoDrone international drone konference, Odense Investor Summit og Offshore Matchmaking.

Tilmeld dig konferencerne online
Det er gratis at deltage i E-18, R-18 og høre alle konferenceindlæggene. Det kræver blot, at du forhåndsregistrerer dig. Du kan tilmelde dig her.