Hvem er Wireless Logic Nordic?

Vi forbinder, sikrer og skaber overblik for IoT & M2M

I en verden, hvor millioner af enheder understøttes af endnu flere applikationer, bliver tingene bragt til live. Det stiller krav til sikkerhed, fleksibilitet og forskellige muligheder for overblik i den enkelte virksomhed, der gerne vil optimerer sine ressourcer, skabe positive økonomiske og miljømæssige ændringer via ny teknologi.

Hos Wireless Logic forbinder vi verden med nye enhed hvert 18 sekund via vores Connectivity platfrom. I dag har Wireless Logic Group over 3,8 millioner aktive IoT SIM-abonnenter i 60 lande med samarbejdspartnerskaber, der giver adgang til mere end 750 globale netværk.

SIMPro & SimOnline er vores specialbyggede IoT- managementplatforme, som opretter forbindelse (globalt og lokalt) på tværs af flere mobilnetværk og teknologier for at give kunderne et enkelt og overskueligt overblik for deres Connectivity. Det giver den ultimative forbindelse, kontrol og sikkerhed.

Hvem er vores kunder?

Vores kunder er lige så forskellige som de enheder, vi forbinder. Systemintegratorer, udviklere og tech-virksomheder, OEM’er og globale virksomheder stoler alle på vores forbindelser til deres kritiske data.

I samarbejde udvikler og tilpasser vi en kommunikationsløsning, der opfylder virksomhedens ønsker og forretningsmæssige behov. Gennem vores dialog og spørgsmål vil vi  sikrer, at beslutningsgrundlaget bliver baseret på den mest optimale løsning.

Eksempler på spørgsmål vi stiller, er:

  1. Hvilket produkt/ydelser er der tale om?
  2. Hvilket bæremedie skal bruges?
  3. Er der specifikke krav til SIM-kortenes form og design?
  4. Er der særlige krav til sikkerheden?
  5. Skal løsningen bruges nationalt og/eller internationalt?

 

IoT-Connectivity frontløbere

Connectivity udvikler sig løbende, og i kraft med dette, så udvikler vi vores tjenester og løsninger. Dette for at vores kunders løsninger kan modsvare de krav, som kommer fra deres kunder.

Vores fokus er udelukkende på vores kunder – som skal have service i verdensklasse og de mest fleksible og sikre løsninger på markedet.

Vi har været banebrydende for IoT-Connectivity markedet siden 2000 og er nu en global løsningsudbyder og markedsleder inden for IoT. Vi leverer tilpassede IoT-Connectivity løsninger til vores kunde, der hjælper dem med at få et bedre afkast på deres IoT-investering.

 

Se hvordan vi har hjulpet andre virksomheder

Læs vores kundecases

 

Base2Charge                                                  Carpow                                                    Energy Team