Vi hjalp med sikker forbindelse til fjernbetjening af ventilationssystemer

Med en Connected løsning fra Wireless Logic Nordic kan Logic Air nu tilbyde virksomheder i hele landet hurtig og effektiv fjernbetjening af ventilationssystemer. Løsningen giver teknikeren mulighed for at servicere ventilationsanlæg på distancen, som resulterer i et reduceret antal servicebesøg, hurtigere svar til kunden og mulighed for at nå flere kunder i løbet af dagen.

Optimering og bedre service med fjernbetjening af ventilationssystemer

Logic Air er ekspert i opsætning og servicering af ventilationssystemer, der sikrer et godt indeklima i virksomheder.

Med et ønske om at reducere kørsel, forkorte svartiden til kunderne og optimere arbejdsgangen tog Logic Air kontakt til Wireless Logic Nordic for at få hjælp til en løsning. Tanken var en løsning med fjernbetjening af Logic Airs ventilationssystemer, så de kunne servicere deres kunder på distancen, svare hurtigt og nå flere kunder i løbet af en dag.

En del installatører i ventilationsbranchen har ikke mulighed for at tilbyde fjernbetjening af opsatte systemer, dels fordi ventilationssystemerne leveres uden simkort-port, men også fordi leverandøren af systemerne ikke har den fornødne software til rådighed.

Connected løsning – nem og hurtig tilkobling til ventilationssystemer

Ejeren af Logic Air, Frank Berger, udtaler:

Vi var i starten skeptiske i forhold til, om Connected løsningen kunne afhjælpe vores behov. Vi har prøvet andre løsninger, hvor det ikke er lykkedes. Men nu er det ganske nemt at yde god service til vores kunder”.

Wireless Logic Nordic foreslog Logic Air en Connected løsning, som er en plug & play løsning, der nemt og hurtigt kan tilkobles ventilationssystemerne hos Logic Airs kunder. Logic Air modtager en router med dataforbindelse, som bliver tilkoblet ventilationsløsningen hos kunden og tilsluttet strøm – herefter kan Logic Air påbegynde fjernbetjening og fjermonitorering af kundens system. Hver enkelt router konfigureres efter behovet hos den enkelte virksomhed.

Læs mere om Connected løsninger

Hurtig service på distancen og færre servicebesøg

Ved at tilslutte en Connected router med dataforbindelse til kundens ventilationssystem har Logic Air direkte fjernadgang og kan betjene kunden med det samme – og det er uanset hvor i landet, Logic Airs tekniker befinder sig. Teknikeren logger på ventilationsløsningens interface og kan enten servicere kunden på distancen eller være godt forberedt til et servicebesøg. I nogle tilfælde kan problemet løses på distancen, som optimerer serviceprocessen og reducerer antallet af servicebesøg.

Logic Air kan også dele informationer direkte med deres kunden, som via eget login til Connected løsningens interface selv kan se og styre deres ventilation.

Fra design til installation

Logic Air har siden 2008 opsat og serviceret ventilationssystemer i virksomheder i hele Danmark. Virksomheden deltager i hele processen for en ventilationsløsning – fra design og projektstyring til installation og drift. Logic Air er gennem årene blev ekspert i at skabe et godt indeklima i virksomheder og har altid kundens behov i centrum.

Læs mere om Logic Air