E-22 / Odense Congress Center

Elektronik og robotteknologi fusionerer i Odense

Der bliver masser af inspiration og ny viden i dagene mellem d. 11. og 13. september i Odense Congress Center, når dørene åbnes til både E-18 og R-18. For første gang vil to messer finde sted samtidig med fokus på henholdsvis elektronik og robotter.

De to messer finder sted samtidig, og som besøgende har du mulighed for at deltage i begge messer. Dermed har du adgang til flere end 120 konferencer med robotindustrien og elektronikbranchens absolutte sværvægtere – og de er helt gratis at deltage i.

På E-18’s konferenceprogram er der fokus på klassiske temaer som sensorer, wireless, Embedded High-End Computing og IoT og nye temaer som Big Data og Artificial Intelligence, og programmet byder bl.a. på konferenceindlæg fra Arduino, Hackerspacet Labitat, Anyware, Analog Device og store virksomheder som Google, IBM, Microsoft, Nokia og Ericsson. Se hele programmet her.

Af keynote speakere fra R-18 kan bl.a. nævnes Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam og Alf Rehn fra SDU. Se hele programmet her.

Tilmeld dig gratis E-18 og R-18
Vil du opleve flere end 150 udstillere og to omfattende konferenceprogrammer? Så tilmeld dig gratis her.