E-22 / Odense Congress Center

Besøg Danmarks største elektronikmesse – helt sikkert!

Odense Congress Center har udviklet konceptet ”Clean & Safe”, så du er garanteret en tryg messeoplevelse, når du besøger E-21 i februar 2021.

Når elektronikmessen E-21 løber af stablen på Odense Congress Center, kommer det til at foregå i trygge rammer med fokus på sikkerhed, afstand og hygiejne.

– Sikkerheden for vores gæster, udstillere og medarbejdere er en absolut førsteprioritet. Derfor har Odense Congress Center udviklet konceptet ”Clean & Safe”, der sikrer, at vi fortsat kan afvikle messer og arrangementer med mange deltagere – under helt trygge forhold, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-21.

Det nye koncept garanterer, at Odense Congress Center til hver en tid kan og vil overholde regeringens retningslinjer. Derudover indeholder konceptet også en række konkrete tiltag, der tager forholdsreglerne mod COVID-19 til næste niveau.

– Det handler ikke kun om at have håndsprit og afstandsmærkater på gulvet. Hele messeområdet bliver indrettet, så vi kan præsentere sikre forhold. Vi vil blandt andet have bredere gangarealer, tilbud om gratis værnemidler og dedikeret personale til at hjælpe gæsterne med at holde afstand og god hygiejne, siger Søren Therkelsen.

Tryg messe er fælles ansvar
”Clean & Safe” konceptet handler dog ikke kun om, hvordan Odense Congress Center sikrer udstillere, gæster og personale i en corona-tid. Søren Therkelsen understreger, at en stor del af succesen bag en sikker messe, det er indsatsen fra udstillerne og gæsterne selv:

– Det er et fælles ansvar at skabe et trygt indendørsmiljø på elektronikmessen. Derfor indeholder ”Clean & Safe” også retningslinjer og forholdsregler til udstillere og gæster, som de skal følge, når de besøger messen. Vi kan skabe rammerne på Odense Congress Center, men vi har alle sammen et ansvar for hinandens sikkerhed.

Udstillerne på elektronikmessen vil derfor modtage en guide til de forholdsregler, de skal følge under opbygning og efter messen. Det skal være med til at skabe en ren, sikker og tryg messeoplevelse.

– Jeg er slet ikke i tvivl om, at vores udstillere vil hjælpe os med at skabe det bedste og mest trygge miljø på messen. Lige nu er vores største udfordring faktisk, at vi oplever en del usikkerhed fra både gæster og udstillere, som er i tvivl om, hvorvidt de overhovedet må komme på messe, siger Søren Therkelsen.

Tvivl og misforståelser omkring forsamlingsforbud
Regeringens forskellige restriktioner, forbud og anbefalinger til danskerne har efterladt mange i tvivl om, hvor hvilke regler gælder. Tvivl om forsamlingsforbuddet er især en af de faktorer, der for alvor kan spænde ben for messeaktiviteterne.

– Du må gerne tage på messe, siger Søren Therkelsen og fortsætter:

– ”Clean & Safe” er med til at sikre, at det er trygt at tage til messe på Odense Congress Center – og samtidig er det faktisk også tilladt. Der er ikke forsamlingsforbud for messer, og det er der rigtig mange, der ikke er klar over.

Messeaktiviteter følger nemlig retningslinjerne for indkøbscentre, og et besøg på en messe kan derfor sammenlignes med, når kunder går rundt og shopper i flere forskellige butikker i et storcenter.

– Nøglen er selvfølgelig, at vi fortsætter med at holde afstand og passe på hinanden. Odense Congress Center har faciliteterne og ekspertisen til at afvikle en sikker elektronikmesse, og det ser jeg rigtig meget frem til, slutter Søren Therkelsen.

Du kan besøge Danmarks største elektronikmesse fra den 9.-11. februar på Odense Congress Center.

Læs mere om alle tiltag samt ”Clean & Safe” retningslinjerne:
https://occ.dk/wp-content/uploads/2020/09/occ-safe-oversigt-a4-staaende.pdf

Ud fra konceptet ”Clean & Safe” er hovedingredienserne ved et messebesøg hos Odense Congress Center:

  • Brede gangarealer i hallerne
  • Pladskrav på 4 m2 pr. person (Odense Congress Center har over 20.000 m2)
  • Messen følger retningslinjerne for storcentre og stormagasiner
  • Gratis mundbind/handsker på forespørgsel til besøgende