RODAN Technologies A/S

Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Telefon:
45821294
Hjemmeside:

Siden etableringen i 1984 har vi været en foretrukken leverandør inden for design, udvikling og anvendelse af interconnect-løsninger til applikationer fordelt på mange forskellige markeder.

Vi har specialiseret os i kundespecificerede kabel -og ledningssæt, og som supplement til vores interne produktion, har vi i dag 2 produktionsenheder i Østeuropa .

Vores tilgang til markedet, kombineret med moderne teknologi, gør det muligt for os at udvikle og fremstille kabelsæt til alle markeder og applikationer. Vi tilpasser vores løsninger til hver enkel kunde, og her er elementer som kvalitet, effektivitet og fleksibilitet centrale for os.

Vi er en virksomhed i Rosenberger koncernen, der beskæftiger mere end 11.300 mennesker på verdensplan og har en årlig omsætning på mere end 700 millioner dollars.

Navnet Rosenberger har i mere end et halvt århundrede været forbundet med den mest avancerede teknologi, kvalitet og kreativitet. Rosenberger er en verdensomspændende førende producent af konnektorløsninger inden for højfrekvens- og fiberoptiske teknologiområder.


Udgivet af RODAN Technologies A/S