Svend Jørgensen fylder 70 år

Svend Jørgensen

Tirsdag den 21. februar 2017 kan vores Bestyrelsesformand, medejer og tidligere Adm. direktør for RODAN Technologies fejre sin 70-års fødselsdag.

Det lå ikke i kortene at Svend Jørgensen, som oprindeligt er uddannet bankmand, skulle få sig en lang karriere inden for elektronikbranchen. Interessen for elektronik og HF-teknik blev dog allerede i de unge år skabt som kortbølgeamatør, så når alt kommer til alt, var skiftet ikke så svært.

I 1984 stiftede han Rosenberger Danmark (red. nu RODAN Technologies) sammen med sin kompagnon Allan Skjoldager. Indtil februar 2010 havde han, som administrerende direktør, været ansvarlig for virksomhedens administrative funktioner,  hvorefter ”stafetten” blev overdraget til sønnen Peter. I januar 2014 udtrådte han officielt af direktionen, for at hellige sig bestyrelsesposter inden for gruppen.

Jeg nyder at kunne følge firmaets udvikling lidt på afstand og ikke mindst se hvordan vi hele tiden er omstillingsparate, i takt med nye markedstrends.
Svend Jørgensen, Bestyrelsesformand

Fritiden tilbringes gerne i ferieboligen ved Løkken eller i Nice, samt USA hvor datteren og hendes familie er bosat. Dagen fejres i privat regi.