Rejsegilde på nyt domicil til RODAN Technologies

RODAN Rejsegilde

Torsdag d. 20. juni 2019 blev en vigtig milepæl fejret, da RODAN Technologies holdt rejsegilde.

Rejsegilde er traditionen tro en fest for at hylde håndværkerne og deres arbejde. Disse var da også mødt talstærkt op på denne varme juni dag. Derudover ankom alle medarbejderne fra RODAN med bus og højt humør, for at få et nærmere kig på og indtryk af deres kommende arbejdsplads.

Administrerende direktør Peter Rydell-Wehlenfeld bød velkommen og takkede og roste alle håndværkerne for et indtil videre fantastik flot stykke arbejde. En stor tak blev også givet til samarbejdspartneren KTerhvervsbyg, som udover at være totalentreprenør også har forestået hele projekteringen af domicilet, med fokus på indeklimaet og ikke mindst arbejdsmiljøet især.

Som traditionen byder, blev pølsevognen efterfølgende officielt åbnet.

RODAN’s nye domicil er beliggende på en 17.500m2 stor naturgrund med egen sø og med virksomheder som Widex, Despec og E. Tjellesen, som nærmeste naboer. Den officielle adresse bliver Vassingerødvej 6, 3540 Lynge.

Byggeriet gik i gang i marts 2019, og forventes at stå færdigt ultimo 2019.

rodan-rejsegilde-2019
Visualisering af nyt domicil

 

Om RODAN

RODAN Technologies er førende indenfor kabel -og ledningskonfektionering med udgangspunkt i kundens specifikke behov og ønsker. Vores speciale er rådgivning, udvikling og produktion af små og mellemstore serier af høj kompleksitet. RODAN har pt. 120 medarbejdere, fordelt på 2 lokationer i hhv. Danmark og i Litauen.

Billeder fra RODAN rejsegilde 2019

http://www.rodantech.com