RODAN Technologies A/S

Indkøber

Indkøber

Vi søger en dynamisk indkøber, som bliver en del af vores indkøbs- og planlægningsteam.

Om stillingen
Sammen med dit team, har du ansvaret for indkøb af komponenter og kabler, hvoraf 80% benyttes til produktion. Din succes i jobbet afhænger således af din evne til at samarbejde med hele organisationen, vores eksterne leverandører samt dine evner til at planlægge og koordinere vores produktion i ind -og udlandet.

Den ideelle kandidat har erfaring med teknisk indkøb, gerne erhvervet i en ordreproducerende virksomhed, hvor forhandlingsteknik og en kompromisløs holdning til pris, kvalitet og leveringsaftaler er i højsædet.

Stillingen indebærer en flittig, systematisk og målrettet indsats, hvor sparring med dine kollegaer, er vejen til personlig succes.

Primære arbejdsopgaver

  • håndtere de daglige indkøbsordrer, forespørgsler og opfølgning heraf
  • Indgåelse af indkøbs -og rammeaftaler
  • Planlægning -og koordinering i samspil med salg og produktion
  • Sourcing af vare i ind -og udland
  • Håndtering af fejlrapporter
  • Leverandørevalueringer jf. ISO 9001
  • Vedligehold af masterdata i ERP-system

Hvem er du?
Du har stor erfaring med at arbejde i en produktionsvirksomhed (gerne indenfor elektronikindustrien) og besidder gode evner for godt købmandskab, planlægning og produktion.

Som person er du selvstændig, vedholdende og systematisk, og din arbejdsform er præget af energi, gennemslagskraft og overblik, samt gode kontakt- og forhandlingsevner.

Du er selvstartende og selvkørende og har en stor grad af ansvarsfølelse, herudover er du udadvendt og forstår værdien og vigtigheden af gode relationer og samarbejde på tværs af afdelinger og kulturer

Du har en relevant praktisk/teoretisk uddannelse, har flair for IT og gerne kendskab til Microsoft Dynamics NAV.

Derudover er du flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi kan tilbyde:
Et spændende og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du selv er med til at skabe rammerne for dit eget job, og hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige og personlige egenskaber.

Du bliver en væsentlig nøgleressource i en uformel og dynamisk organisation hvor fokus på samarbejde og professionalisme er vigtige parametre.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Henrik Jørgensen på telefon 45 942 629.

Send din ansøgning + CV til job@rodantech.com.

Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi finder den rette kandidat.

Alle Ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Ansættelsesstart: Snarest

Hvem er vi?

https://rodantech.com/da/om-os/