RODAN Technologies A/S

Har du brug for kabelmontage?

Vi leverer i dag kabelkonfektionering og indstøbning af elektronik til applikationer inden for forsvar, energi, medico, transport og kommunikation m.m.

Vi har igennem de seneste mange år udviklet vores tekniske kompetencer for at imødekomme stigende krav fra markedet.  Det gør os i stand til at producere løsninger udviklet i samarbejde med kunderne og/eller efter deres færdiglavede specifikationer.

Hos RODAN Technologies tilbyder vi sprøjtestøbning, både lavtryks- og højtryksstøbninger, som gør at vi kan producere løsninger som er velegnet til ekstreme miljøer og udendørsbrug.

fischer.ultmate.seriesEndvidere er vores leverandører af stikløsninger nøje udvalgt.  Her kan vi nævne Fischer Connectors som laver robuste cirkulære stik til bl.a. militære applikationer og GT Contact som laver vandtætte konnektorer så som USB, RJ45 og sensor stik, M8 og M12.

RODAN Technologies tilbyder totalløsninger; sourcing, bufferlager, boksbuild og logistik.  Vores fokus er på kundernes høje forventninger til teknisk sparring, kvalitet og leveringssikkerhed.

RODAN Technologies er ISO9001:2015 certificeret og vores arbejde/produktion bliver udført i henhold til IPC620 standarden.

Kontakt os HER