RS Components A/S

RS Components udvider RS PRO sortimentet med strømtransformere

Oktober 2018 RS Components (RS) lagerfører nu en serie af RS PRO strømtransformere, som omfatter mere end 100 enheder til meget konkurrencedygtige priser.

De nye RS PRO komponenter har en lang række anvendelsesområder, herunder processtyring, motorstyring, overvågning af strømforsyning samt i systemer til energi- og bygningsstyring.

Strømtransformere bruges til at måle og håndtere vekselstrøm. Primærstrøm transformeres til en betydeligt reduceret sekundærstrøm, som muliggør tilslutning til måle- og registreringsinstrumenter. Strømtransformerne isolerer også disse instrumenter fra højspænding i de overvågede kredsløb.

Serien har klasse-1 nøjagtighed på 1% ved mærkestrøm og dækker primærstrøm fra 5 A op til 3000 A. Vigtige egenskaber for de kvadratiske RS PRO-strømmålingstransformere omfatter klemdæksler, der kan forsegles, og monteringsmuligheder som væg-, kabel-, strømskinne- og DIN-skinnemontering. Enhederne har UL94V0-godkendelser og leveres i støbte kabinetter, der er fremstillet af materialer i brandhæmmende polykarbonat.

RS PRO strømtransformerne leveres med RS PRO godkendelse, da de er blevet grundigt testet for at opfylde krævende branchestandarder.