RS Components og AVX indgår globalt distributionssamarbejde

Marts 2019RS Components (RS) har annonceret en global distributionsaftale med AVX Corporation, en førende producent af avancerede passive komponenter og løsninger. Aftalen giver RS mulighed for at tilbyde hele AVX-porteføljen.

AVX, der er markedsførende inden for MLCC og tantalkondensatorer, fortsætter med at udvide sine serier af innovative komponenter til anvendelsesområder med høj vækst som f.eks. IoT. Aftalen giver RS-kunder adgang til endnu flere højtydende kondensatorer, herunder polymerkondensatorer til RF-effektforstærkere og filtrering. Udover sensorer og antenner omfatter den stadigt voksende portefølje også flerlagsspoler, enheder til kredsløbsbeskyttelse og sikringer i kompakte SMD-størrelser.

AVX-porteføljen supplerer RS’s omfattende sortiment af komponenter fra førende producenter og komplementerer det brede udvalg, der hjælper kunderne med at opfylde en stor del af styklisterne. RS tilbyder også et stort udvalg af uundværligt tilbehør, herunder test- og måleudstyr, sikkerhedsprodukter, og adgang til designværktøjer via DesignSpark-onlinefællesskabet.

“Vores nye samarbejde med AVX udvider det udvalg af markedsførende produkter af høj kvalitet, vi kan tilbyde vores kunder til at bygge deres seneste opfindelser,” siger Andy Keenan, Vice President for Board-level Electronics i RS. “Ved at føre vigtige nye AVX-lanceringer ud på markedet får vi mulighed for yderligere at øge salget og leverer førsteklasses service.”

Graeme Dorkings, Vice President for Global Distribution Sales i AVX, udtalte: “Vi er meget glade for at kunne udvide vores samarbejde med Electrocomponents plc, og især RS. I mange år har et begrænset udvalg af AVX-produkter været tilgængelige gennem RS, men vi har arbejdet hårdt på at udvide vores produktportefølje og har spændende planer om yderligere vækst i forbindelse med vores nye fokusprodukter. Den omfattende kundebase i Europa og Asien samt de fremragende designværktøjer, der fås hos RS, gør, at de passer godt til AVX.”

Billedundertekst (venstre til højre):
Andy Keenan, Vice President Product Management for Board Level Electronics, RS Components; Eleonora Ricciardi, Head of Category for Interconnect, Passives and Emech, RS Components; Lindsley Ruth, CEO Electrocomponents Group; Graeme Dorkings, Vice President Global Distribution Sales, AVX; Kinga Czutro, Distribution Manager, AVX; Andreas Schemmel, Regional Distribution Manager EMEA, AVX